Bij een topsalon hoort topkoffie

Hoe belangrijk vind jij de koffie bij jouw kapper? Reken je op een bakkie als je je haren laat doen? Volgens een recent gehouden onderzoek drinkt twee op de drie klanten voor of tijdens een bezoek aan de kapper of beautysalon graag een kopje koffie. Dat blijkt uit onderzoek van Gio Coffee.  Bovendien zou de klant kritischer zijn geworden en zou ‘gewone’ (filter)koffie niet meer volstaan. Maar liefst de helft van de koffiedrinkers heeft een voorkeur voor cappuccino. Ook drinkt men niet één maar gemiddeld twee kopjes koffie per bezoek.

Lekker bakkie  

Een goede kop koffie heeft absoluut meerwaarde voor een beauty- of kappersbezoek. 75 procent van de ondervraagde ondernemers zegt dat het schenken van een lekkere kop koffie de tevredenheid van zijn of haar klanten verhoogt. Robert Rijnbeek van Koffijberg Hairdressers in Amsterdam herkent de uitkomsten“Bij een topsalon hoort topkoffie. De koffie die we nu schenken is een perfecte aanvulling op de klantbeleving. We krijgen er veel complimenten over van onze klanten.” Jacqueline Lissenburg, manager verenigingszaken ANBOS (brancheorganisatie schoonheidsverzorging), beaamt dat klanten een goede kop koffie of thee erg op prijs stellen. “Wij verwachten van onze 5000 aangesloten salons dat zij hun klanten in de watten leggen, zowel voor, tijdens als na de schoonheidsbehandeling. Het schenken van lekkere koffie hoort daar zeker bij.”

Gratis Spoedhulp voor kappers en beautysalon

Omdat goede koffie zo belangrijk is voor de branche, biedt Gio Coffee gratis Spoedhulp voor koffie. Kappers, schoonheidssalons en nagelstudio’s die onverwachts zonder koffie zitten, kunnen de hulpdienst inschakelen. Directeur Benno Kuijf is enthousiast over de Spoedhulp: “Wij zijn het enige koffiebedrijf dat koffiehulp aanbiedt. Je hoeft alleen een WhatsApp-bericht te sturen naar: 06 54 200 356. Gio Coffee levert dan binnen een dag een gratis spoedpakket. Lukt het ons niet om binnen een dag het spoedpakket te leveren? Dan vergoeden wij de koffie uit de supermarkt.”

 

Lees ook:Klets je graag met de kapster of heb je behoefte aan stilte tijdens de knipbeurt?
Lees ook:Gratis: een Rihanna NIVEA mini blikje
Lees ook:Poll-uitslag Hoeveel jij overhebt voor een schoonheidsbehandeling
Lees ook:Koffie met Collageen houdt je jong!
Lees ook:Neem ‘s een massage!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>