Laat je haren net zo stylen als dat van Yolanthe en Sylvie bij de Föhnkamer

Life is too short to have boring hair! Ja toch! Maar zeg, ladies zijn jullie al bij de Föhnkamer geweest?

Niet knippen en niet kleuren, maar wash, blow & go. Dat is het concept van Föhnkamer welke in april dit jaar geopend is in Amsterdam Oud-Zuid. In deze blow dry salon kun je plaats nemen voor een wasbeurt en je haar laten föhnen in vijf verschillende modellen door onafhankelijke en ervaren hair stylists. VanRomantic Soft tot Glamour Waves, voor iedere vrouw, smaak en gelegenheid. Bij Föhnkamer loop je altijd stralend en stylish de deur uit.

De stijlvolle salon op het Stadionplein bestaat uit verschillende ‘kamers’. In de private Waskamer achterin de salon, wordt je haar gewassen, waarna je plaats neemt in de Föhnkamer, het hart van de salon. Hier wordt je, door een haarstylist naar keuze, geföhnd en tot in de puntjes gestyled in een van de vijf verschillende looks die je zelf kiest vanaf de menukaart: Romantic Soft, Silky Straight, Glamour Waves, Chic Messy en Undone Volume. Casual of ultra-glamorous, voor elke smaak en gelegenheid is er een passend model. Bekende Nederlandse vrouwen als Anouk Smulders en Renee Vervoorn zijn al fan.

Balmain & boxer braids

Föhnkamer werkt uitsluitend met premium haarproducten en – stylingtools van Balmain en Moroccan Oil. Gedurende je bezoek bestel je een drankje aan de bar en kun je tijdens je föhnbeurt gebruik maken van gratis WiFi en kiezen uit het ruime assortiment fashion magazines.

Föhnkamer richt zich uitsluitend op wassen en föhnen, maar biedt vanaf eind april de keuze om ieder seizoen te kiezen voor een trend-look. Zo kun je je boxer braids laten invlechten door een braid stylist, bekend van celebrities als Kim Kardashian, Kylie Jenner en Yolanthe Sneijder-Cabau.

Prijzen

De prijs voor een föhnbehandeling is afhankelijk van de lengte van je haar: 24 euro voor halflang haar tot de schouder (ca. 30 min.) en 32 euro voor lang haar vanaf de schouder (ca. 40 min.), inclusief wassen.

Ook meiden tot 10 jaar kunnen terecht voor een blow out, bijvoorbeeld voor hun kinderfeestje: 16 euro voor halflang haar tot de schouder (ca. 20 min.) en 24 euro voor lang haar vanaf de schouder (ca. 30 min.), inclusief wassen.

Sherlyn & Farida

Föhnkamer is opgericht door Sherlyn Bruseker en Farida Mea. Sherlyn heeft jarenlang een eigen detacheringsbureau en eventbureau geleid (waarbij ze o.a. kappers-shows organiseerde voor diverse haarverzorgingmerken). Farida was jarenlang Personal Assistant van CEO’s van diverse bedrijven. Beiden ontdekten daarbij hoe een verzorgd uiterlijk kan helpen om krachtig te functioneren. Daarnaast zagen zij dat in Nederland de vraag naar goede föhnbehandelingen steeds meer toenam. Gebaseerd op deze inzichten en hun jarenlange ervaring, bundelden zij hun krachten als ondernemers om Föhnkamer op te zetten. “Wij liepen al een tijd rond met het idee om een blow dry salon te beginnen. Dit type salons zijn al populair in het buitenland, maar ook in Nederland zagen we dat vrouwen steeds meer aandacht besteden aan hun haar. Wij herkennen ons in drukbezette vrouwen die weinig tijd hebben en er toch verzorgd uit willen zien. Wij willen vrouwen laten stralen en geloven dat als je haar goed zit, je je zelfverzekerder en krachtiger voelt.”

Föhnkamer werkt zowel met als zonder afspraak. Afspraken kunnen online gereserveerd worden op de website.

Op de foto hierboven , de stylisten

www.fohnkamer.nl

Facebook: https://www.facebook.com/fohnkamer

Instagram: https://www.instagram.com/fohnkamer

Adres: Stadionplein 73, 1076 CJ, Amsterdam

 

Lees ook:Hoppa, en door naar de ‘Blow Dry Bar’
Lees ook:‘Festival Hair Bar’ op Pinkpop
Lees ook:Ideaal voor op vakantie Adidas 3-in-1
Lees ook:Vrouwen geven een kapitaal aan make-up uit
Lees ook:Schoenen, schoenen, schoenen…voor 20.000€ schoenen !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>