Awesome: droogshampoo die naar kokos, appel, grapefruit en wilde bessen ruikt

Droogshampoo is een fantastisch beautyproduct. Ideaal wanneer je haast hebt en geen tijd om je haren uitgebreid te wassen en stylen. Het is nog fijner wanneer een droogshampoo fris en fruitig ruikt. De Batiste Orientalis er zo een: ruikt fruitig en geeft je haar volume! En goed nieuws, want Batiste Oriental is onlangs toegevoegd aan het vaste assortiment.

Imagine:

Je zit lekker op de bank met een kop dampende thee, je haren in een knot en je onesie aan. Dan word je opeens gevraagd voor een spannend avondje uit. Stress! Kan je in zo’n korte tijd nog een geslaagde uitgaanslook creëren? Gelukkig wel ja. Met een beetje handigheid van jezelf en Batiste Droogshampoo, kun je je haar binnen enkele seconden een frisse boost, volume en versteviging geven.

Het verre Oosten is al tijden van invloed op de catwalk, dus met de geur van Oriental ben jij helemaal up to date. De Oriental heeft een trendy en warme geur van appel, grapefruit en wilde bessen. Om de oriëntaalse beleving compleet te maken is er een licht aroma van jasmijn, kokos, sandelhout en cederhout toegevoegd.

How to use?

Een frisse mooie coupe in een mum van tijd? Met Batiste, Yes you can! 

1. Schud goed voor gebruik

2. Til je haar pluk voor pluk op, houd de bus ongeveer 30 cm van het haar en spray de droogshampoo licht en gelijkmatig over de haarwortels

3. Masseer in met je vingertoppen

4. Style je haar op de manier waar jij je het mooist bij voelt

Verkoopinformatie

Batiste Oriental is te koop bij Etos en Douglas online (www.douglas.nl). Verkoopadviesprijs €4,89 – 200 ml

Lees ook:Toch mooi haar met koud weer dankzij droogshampoo
Lees ook:Heerlijk geurende droogshampoos
Lees ook:Pump up your hair volume
Lees ook:Fris en fruitig met droogshampoo
Lees ook:Andrelon droogshampoo, niet aan te slepen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>