Gelukkig nieuw haar voor Fajah Lourens

Fajah Lourens zit lekker in haar vel. Ze heeft een killerbody en nu ook een fantastische nieuwe coupe. Oftewel het is “gelukkig nieuwhaar” voor Fajah!

Ze heeft een filmpje van haar nieuwe look op haar Instagram  fayaoffical gepost. Met daarbij de tekst: “New hair i don’t care.” Aan haar followers laat Fajah weten dat ze haar eigen prachtige lange haren mist: “ik zou niks liever willen als mijn eigen bos terug. Dat gaat helaas nog wel een jaar duren.”

Eerder dit jaar heeft Fajah haar bos krullen laten kortwieken, omdat ze het te vaak had geverfd en haar eigen haren daardoor begonnen af te breken. Ze is een tijdje met een frisse korte coupe door het leven gegaan (zie foto hieronder) en nu is ze weer happy met een volle haardos.

 

Lees ook:Fajah scheert krullen af
Lees ook:Rara welke celeb liet zich kortwieken?
Lees ook:F*cking VET: Pink Lady Britt
Lees ook:Haar; de krullenkracht van L’Oréal
Lees ook:Beyoncé heeft het mooiste haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>