BFF’s met honing, rijst & kokosmelk voor je huid

Totaal verslavend en nog betaalbaar ook zijn de Lancaster Aquamilk-producten. Lancaster is ervan overtuigd dat diepgaande hydratatie van het grootste belang is om de huid te verzorgen zodat je het hele jaar door een stralende teint hebt.

Daarom heeft Lancaster Research meer dan 10 jaar geleden de Aquamilk-lijn ontwikkeld voor een intens gevoede en stralende huid. De Aquamilk-lijn is sinds de lancering steeds verbeterd om de prestaties en het zintuiglijke plezier bij het gebruik van de producten te verhogen. De lijn heeft zijn succes te danken aan de unieke en suggestieve naam en het eenvoudige, aantrekkelijke concept rond hydratatie en voeding om te beantwoorden aan de behoeften van elke huid die er stralend en fris wil uitzien.

Rekening houdend met de verwachtingen van de vrouw restylt de beautyexpert in 2013 de Aquamilk-lijn met nieuwe, vrouwelijkere en praktischere verpakkingen. Een lijn met vijf handige tubes die je overal mee naar toe kunt nemen.

Het geheim:

Om de huid weer vitaliteit te geven, hebben de wetenschappers van de Lancaster laboratoria de kracht van 3 werkzame bestanddelen met unieke, voedende eigenschappen verenigd in één hydraterend verzorgingsproduct. Een heerlijk natuurlijke en aangename melange van :

HONING, want honing helpt het ideale natuurlijke hydratatieniveau van de huid te behouden door een barrière te creëren die verdamping van het water aan het huidoppervlak vermindert waardoor de huid beschermd wordt tegen externe uitdrogingsfactoren.

RIJST, want rijst heeft een positieve invloed op versteviging van het cement van de intracellulaire matrix, wat de basis is voor een stevige en elastische huid.

KOKOSNOOTMELK, want kokosmelk draagt bij tot het opvangen en vasthouden van water in de buitenste huidlagen.

Zodra Aquamilk op de huid is aangebracht, kunnen de watermoleculen niet meer ontsnappen. De huid herkrijgt direct haar jeugdige uitstraling en het natuurlijke weerstandsvermogen wordt versterkt. Dankzij de intense en langdurige (24-uur*) hydraterende werking is Aquamilk het hele jaar door je beste bondgenoot voor een mooie, soepele en stralende huid.

De diep gehydrateerde huid is klaar om zowel de winter als de zomer te trotseren.

*In-vitrotests. Behalve Aquamilk Mattifying Fluid.

Vanaf 16 jaar

Aquamilk is ontwikkeld voor vrouwen vanaf 16 jaar die hun huid willen beschermen en mooier maken. Het langdurig (24-uur*) superhydraterende vermogen van Aquamilk vertaalt zich in een compleet assortiment met aangename texturen die afgestemd zijn op elke huid en behoefte.

5 producten

Day Cream

De Aquamilk Day Cream, ontwikkeld voor de normale, gecombineerde huid, geeft de huid de beste hydratatie met één eenvoudige en snelle beweging. De voedende bestanddelen zijn 24-uur* werkzaam. De aangename textuur maakt de huid zijdezacht. De onmiddellijk en diepgaand gevoede huid straalt weer en voelt zacht en soepel aan.

Aquamilk Day Cream, 24h deep moisture, tube 50 ml

*invitro tests.

Rich Day Cream

De rijke textuur van de Rich Day Cream, ontwikkeld voor de droge en zeer droge huid, beschermt en hydrateert de huid intens. De optimale oplossing voor vrouwen die op zoek zijn naar comfort en cocooning.

Aquamilk Rich Day Cream, 24h deep moisture, tube 50 ml

Day Fluid

Voor de liefhebsters van frisheid heeft Lancaster een luchtige Day Fluid ontwikkeld. Het hydraterende vermogen is direct voelbaar en blijft de hele dag door werkzaam. De verfrissende textuur laat, na het aanbrengen, geen vet filmlaagje op de huid achter. De huid voelt fris, zacht en soepel aan.

Aquamilk Day Fluid, 24h deep moisture, tube 50 ml

Matifying Fluid

Een frisse en lichte textuur met een rijke cocktail van eucalyptus, bamboe en anijs gecombineerd met hydraterende bestanddelen. De Fluid is speciaal ontwikkeld voor de gecombineerde en vette huid. De textuur versmelt direct met de huid en heeft een uniek matterend en hydraterend effect. De grove poriën worden verfijnd en de huid ziet er zuiver uit en voelt direct fris en zacht aan.

Aquamilk Matifying Fluid, deep moisture, tube 50 ml

Hand & Nail Cream

De huid van de handen, heel gevoelig en dun, wordt dagelijks blootgesteld aan zware beproevingen. Daarnaast worden onze handen vaak vergeten in ons dagelijkse beautyritueel. Zij verdienen echter een goede bescherming en verzorging. Dankzij de dubbele hydraterende werking – op de handen én op de nagels – maakt de Comforting Hand & Nail Cream deze kwetsbare zones weer vitaal en zacht.

Aquamilk Comforting Hand & Nail Cream, 24h deep moisture, tube 75 ml

2 musthave limiteds

Body Cream –limited edition

Deze hydraterende lichaamscrème vult direct de vochttekorten in de huid aan. De romige textuur wordt snel opgenomen en de huid voelt heerlijk comfortabel, zacht en glad aan.

Aquamilk Comforting Body Cream, 24h deep moisture, tube 300 ml

Lip Balm – limited edition

De gevoelige lippen én de huid rondom de lippen worden door deze heerlijke, zachte balsem textuur direct gehydrateerd, verzacht en verzorgd. Door de Lip Balm dagelijks te gebruiken blijven de lippen zacht en in optimale conditie.

Aquamilk Lip Balm, deep moisture, tube 15ml

Line up:

Day Cream 50 ml 25*

Rich Day Cream 50 ml 25*

Fluid 50 ml 25*

Matifying Fluid 50 ml 25*

Hand & Nail Cream 75 ml 16,50*

Body Cream** 300 ml 25*

Lip Balm** 15 ml 16,50*

**limited edition *adviesverkoopprijs

verkrijgbaar bij de geautoriseerde Lancaster parfumerieën, warenhuizen en Lancaster Beauty Salons.

www.lancaster-beauty.com

 

 

 

 

 

Lees ook:Winter EHBO van Lancaster
Lees ook:Vochtbommetjes voor je huid
Lees ook:De Retinol revolutie gaat verder!
Lees ook:Fluwelen handen….always
Lees ook:Lancaster Aquamatt: Vaarwel vettige glans!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>