Vochtbommetjes voor je huid

Niets vervelenders dan een droge huid. Door de huid dagelijks haar portie hydratatie te geven, blijft je huid soepel en elastisch én zal je bruine teint extra mooi benadrukt worden. Lancaster introduceert daarom deze zomer in haar hydraterende verzorgingslijn Aquamilk twee ´vochtbommetjes´ voor het lichaam: een milde Moisturizing Shower Cream & hydraterende, verzorgende Comforting Body Cream. Superfijne producten kunnen we je nu al vertellen.

De Aquamilk Moisturizing Shower Cream reinigt mild en al tijdens het douchen krijgt de huid een boost aan hydratatie. De douche cream voelt heerlijk zacht en romig aan wat vooral bij een trekkerige huid of direct na het zonnebaden als heel aangenaam ervaren wordt.

Om het hydraterende, verzorgingsritueel compleet te maken gebruik je na het douchen de Aquamilk Comforting Body Cream. Breng deze lichaamscrème met lange streken op de nog licht vochtige huid aan. De romige textuur wordt snel opgenomen waardoor je in no-time het resultaat voelt én ziet. Je huid voelt weer comfortabel en soepel aan en heeft een mooie glans waardoor je bruine teint nog beter uitkomt.

Aquamilk Techno Info
3 hydraterende & voedende bestanddelen:

Honing: Beschermt de huid tegen externe uitdrogingsfactoren en ondersteunt het natuurlijk hydratatieniveau van de huid te behouden.

Rijst: Versterkt het ‘cement’ tussen de cellen, de basis voor een stevige, elastische huid.

Kokosnootmelk: Zorgt ervoor dat de cellen in de buitenste huidlaag het vocht vasthouden.

Twee Lancaster ´vochtbommetjes´ in GROOT formaat voor aantrekkelijke prijzen:

- Aquamilk Moisturizing Shower Cream 300 ml € 17,72
- Aquamilk Comforting Body Cream 300 ml € 17,72

Lees ook:Winter EHBO van Lancaster
Lees ook:BFF’s met honing, rijst & kokosmelk voor je huid
Lees ook:Zomers parfum: Sol Da bahia Summer fragrance
Lees ook:Fluwelen handen….always
Lees ook:Waan jezelf in een exotisch paradijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>