Waan jezelf in een exotisch paradijs

Dol op luxe in je badkamer. Maak dan kennis met de producten van Boots: Champneys!

In Engeland zijn de luxueuze Champneys wellness resorts een begrip. Een plek om je terug te trekken en te genieten van ontspannende beauty treatments. Boots Apotheek introduceert de Champneys producten voor thuis gebruik nu in Nederland. De producten zijn bijzonder door de combinatie van gezondheid en wellbeing en zijn geïnspireerd op speciale spa rituelen. De lijn bestaat uit een totale range van crèmes, scrubs, bodylotions, badschuim en olie. Voor een heerlijk ontspannen gevoel hoef je de deur niet meer uit. Je kunt jezelf heerlijk verwennen met de rustgevende wellness producten van Champneys.

RUST EN ONTSPANNING

De producten komen samen in twee collecties; Spa Indulgence en Spa Treatments. De Spa Indulgence collectie zorgt voor een rustgevende werking voor body en mind. De Spa Treatments collectie bestaat uit producten die professionele therapeuten van Champneys gebruiken tijdens behandelingen in de resorts. De voedende producten voor lichaam, handen en voeten versterken de herstellende eigenschappen van de huid en hebben een heerlijke geur. Champneys gelooft dat schoonheid komt door rust en kalmte. Met de producten is het mogelijk thuis te ontspannen en de luxe van de resorts te beleven.

Champneys presenteert als eerst de volgende product lijnen:

CHAMPNEYS SPA INDULGENCE EXOTIC RETREAT

Waan jezelf in een exotisch paradijs. De heerlijk geurende mix van Ylang Ylang, Mango en Papaya voedt je huid en zorgt ervoor dat je er jaren jonger uitziet.

Exotic Retreat Bubble Heaven € 9,95

Exotic Retreat Shower Cream € 7,45

Exotic Retreat Body Glow € 9,95

Exotic Retreat Body Cream € 7,95

CHAMPNEYS SPA TREATMENTS CITRUS BLUSH

Verkwik je zintuigen en geniet van deze mix van sinaasappelschil en citroenolie. Een combinatie van hydraterende zoete amandelolie en notenboters zorgt voor de ultieme voeding van je huid.

Citrus Glow Hydrating Sugar Scrub € 9,95

Citrus Glow Hydrating Hand Lotion € 7,45

Citrus Glow Hydrating Dry Body Lotion € 9,45

Citrus Glow Hydrating Body Lotion € 6,95

Citrus Glow Energising Shower Gel € 5,95

Citrus Glow Hydrating Body Lotion € 6,95

Citrus Glow Body Butter € 9,95

CHAMPNEYS SPA TREATMENTS SKIN COMFORTING

Ontwikkeld om tegemoet te komen aan de speciale behoeften van de droge huid. Een rijke mix van zoete amandelolie, kamille en tarwekiemextracten herstelt de huid en zorgt voor een optimale voeding.

Comforting Miracle Balm € 5,95

Comforting Shower Cream € 7,45

Comforting Bath Milk € 7,95

Comforting Body Butter € 9,95

CHAMPNEYS SPA TREATMENTS HANDS&FEET

Deze milde hand- en voetverzorgingsproducten zijn exclusief voor Champneys ontwikkeld en zorgen ervoor dat je handen en voeten er fraai verzorgd uitzien.

Hand&Nail Cream € 9,45

Cuticle Softener Nail Oil € 9,45

Cuticle Softener € 9,45

Softening Hand Scrub € 7,45

Overnight Hand Therapy € 9,95

Foot Butter € 7,95

Foot Scrub € 6,95

CHAMPNEYS RESORTS

De vier Champneys resorts zijn gelegen in Engeland. Sinds 1925 staat het Champneys merk synoniem voor “van binnen rust, van buiten schoonheid”. De bekroonde spa resorts zijn populair bij beroemdheden als David Beckham en Kate Moss. Met haar luxueuze lijn verwenproducten heeft Champneys diverse awards gewonnen in de schoonheidsindustrie. De producten zijn gebaseerd op planten en bloemenextracten. De spa experts zijn de hele wereld over gereisd om een compleet assortiment samen te stellen. De laatste innovaties in de spa’s worden continue toegepast in de productenlijn van Champneys.

Voor verkoopinformatie en adressen van Boots apotheken check www.nl.boots.com

Champneys is exclusief verkrijgbaar bij Boots apotheken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Laad je op met de Champneys Energising Lime
Lees ook:Winter EHBO van Lancaster
Lees ook:Vochtbommetjes voor je huid
Lees ook:Wij zeggen volmondig SÍ ! tegen Sole di Capri
Lees ook:Heerlijke badproducten van Rivièra Maison

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>