“Geer, lieveling smeer je in!”

Topper Gerard Joling geniet momenteel van een fijne vakantie op het zonovergoten Ibiza. Hij chillt hem lekker en post regelmatig een kiekje van zijn belevenissen. Echter maken zijn fans zich een beetje zorgen om Gerards huidconditie, want op een onlangs geplaatste foto lijkt hij enigzins verbrand. Op het strand van Club Tropicana poseert ome Geertje samen met Lil’Kleine.

Zijn fans bedoelen het goed en laten de altijd vrolijke zanger weten:

**** Je ziet er een beetje rood uit Gerard hihihi

**** Luxe leventje hoor..maar voortan wel wat beter insmeren Geer! 😈

**** Ooit gehoord van zonnebrand?

Tip voor Geer: De zon op Ibiza is best een pittig dingetje. Je dient je hier altijd, op elk moment van de dag, goed tegen te beschermen. We adviseren je om je in te smeren met een zonnebrand met minstens factor 30. Herhaal dit elke twee uur. Elke keer opnieuw insmeren, is nodig om de factor zijn werk goed te laten doen. En behandel je huid na het zonnebaden met een aftersun. Als je je bruine teint wil intensiveren, kun je bovendien gebruik maken van een product welke je helpt je mooie bruine kleur te behouden. Ons advies hierover luidt: Lancaster’s Tan Maximizer

 After Sun Tan Maximizer Soothing Moisturizer Face/Body

De lichtgewicht, snel intrekkende after sun lotion voor lichaam en gezicht geeft een heerlijke, ontspannende sensatie terwijl de exclusieve technologie helpt de teint te verlengen door de melanine productie te intensiveren. Met Lancaster Tan Maximizer krijg je een zachte, soepele huid die is voorbereid voor opvolgende blootstelling aan de zon. Gebruik Tan Prolonging Soothing Moisturizer After Sun tot tenminste twee weken na terugkeer van de vakantie of de zomerse zondagen in eigen land.

De aftersunlotion bevat een exclusief teint booster complex van Lancaster dat de huid helpt bij het herstelproces. Een uniek verzachtende complex kalmeert de huid na recentelijke blootstelling aan de zon. Actieve, hydraterende eigenschappen verzorgen nieuw vocht voor de gedehydrateerde huid en verminderen het risico op vervellen. Crème textuur. Geschikt voor lichaam en gezicht.

Prijs: 36,65 euro

Tot slot,  buenas vacaciones ome Geer!

Tekst: T. van Delft, foto: Instagram Gerard Joling

 

Lees ook:Hot & Sexy! Heb jij al een T-shirtje van TOPGEER?
Lees ook:Wintersportpret met Lancaster
Lees ook:Het hele jaar door prachtig gebruind
Lees ook:Wintersportproof de pistes afdalen….
Lees ook:Perfecte after sun

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>