Hot & Sexy! Heb jij al een T-shirtje van TOPGEER?

Gerard Joling, iedereen houdt van deze man. En dat is terecht ook, want als er iemand een echte artiest zonder kapsones is, dan is het Geer. Waar hij ook komt, hij is nooit te beroerd om met zijn fans te kletsen en op de foto te gaan. Man, man, man wat heeft die kerel een geduld! En dan zijn humor. Ongekend! Gerard is sowieso een koning als het gaat om originele oneliners. Goed nieuws voor liefhebbers hiervan, want hij heeft onlangs zijn nieuwe T-shirt lijn gelanceerd. En daar zitten weer een aantal pareltjes tussen. Er was onlangs een fotoshoot met Gerard en zijn modellen in zijn nieuwste T-shirts. Wellicht zit er iets voor je tussen.

Geer zijn kledinglijn heet #TOPGEER en is vanaf 1 mei te verkrijgen via @webshopgerardjoling

 

Lees ook:“Geer, lieveling smeer je in!”
Lees ook:Parfum van Perry
Lees ook:Hier kreeg Gerard Ekdom nieuw haar
Lees ook:Star Trek Parfum
Lees ook:Rara hoe heet Rihanna’s nieuwe parfum?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>