Het hele jaar door prachtig gebruind

Mensen met een bruine huid ogen knap en gezond. Helaas schijnt de zon hier zelden en je vakantiekleurtje vasthouden is niet altijd mogelijk, omdat je op een gegeven moment weer gaat vervellen. Lancaster heeft nu iets bedacht waardoor je er langer zongebruind bij kunt lopen. Is dat geen feestje?

Lancaster heeft een uniek ritueel in 3 stappen gecreëerd, dat ervoor zorgt dat je vakantie begint op de dag dat jij dat wenst en dat deze nog doorgaat nadat je terug bent van de kust!

In 2013 lanceert Lancaster een zonritueel in drie stappen, dat het bruin worden nog gemakkelijker en plezieriger maakt.

Tan Preparer

De 1ste stap in het Lancaster zonverzorgingsritueel

De nieuwe Tan Preparer-lijn – die je 15 dagen vóórdat je naar de zon vertrekt aanbrengt – is ontwikkeld om de huid voor te bereiden zodat zij beter bruint én om de natuurlijke weerstand van de huid te verbeteren.

WIST JE DIT…?

De ideale manier om zonvoorbereidende producten te gebruiken, is door ze op de huid aan te brengen. Als ze namelijk plaatselijk worden aangebracht, wordt voorkomen dat actieve ingrediënten door de lever worden afgebroken – wat mogelijk is als ze oraal worden ingenomen – en kunnen ze hun doel directer bereiken.

Innovatieve voorbereiding op de zon

Een doelgerichte strategie

De Tan Preparer-lijn is samengesteld met het exclusieve anti-oxidanten complex van Lancaster. Het is verrijkt met extracten van witte theebladeren en derivaten van vitamine C en E. Afhankelijk van de formules wordt het complex aangevuld met andere krachtige anti-oxidanten die een boost aan de natuurlijke weerstand van de huid geven om tijdens de blootstelling aan de zon de veroudering door photo-ageing te bestrijden. Daarnaast zijn de formules ook verrijkt met extracten van sojabonen, een anti-ageing ingrediënt dat de kwaliteit van de huid een boost geeft voor een betere weerstand van de huid.

Melanine stimuleren zonder UV-stralen

De kern van de twee Tan Preparer formules wordt gevormd door het legendarische Lancaster Tan Activator Complex. Dit complex is verrijkt met een unieke combinatie van zoete sinaasappel en urucumzaden wat rijk is aan bètacaroteen. Het stimuleert de melanine aanmaak en verbetert de verspreiding van de melanine in de huid, zonder hulp van de zon. Door de producten gedurende een bepaalde periode – 15 dagen – dagelijks te gebruiken, wordt de melanine geleidelijk naar het huidoppervlak gebracht wat de schoonheid van de huid bevordert. Zodra de huid daarna wordt blootgesteld aan de zon, ontwikkelt zich een egale, stralende bruine kleur die dieper is en langer aanhoudt. Tenslotte zorgt glycerol (een actief ingrediënt bekend om z´n hydraterende eigenschappen) er voor dat de Tan Preparer onmiddellijk begint te werken en de huid soepeler en mooier maakt.

Tan Preparer De lijn

Een vederlicht gezichtsserum

Dit hydraterende, onweerstaanbaar luchtig serum stimuleert de melanineproductie en de verspreiding ervan in de huid. Het versnelt het bruinen en garandeert een egale, mooi gebronsde teint. Het frisse, transparante serum bevat ook lichtweerkaatsende pigmenten voor een direct gladmakend effect en een stralende glans.

Een frisse nevel voor het lichaam

Deze hydraterende waterformule is verrijkt met isoquercetine – een anti-oxidant uit appels en ginkgo biloba – en doet meer dan alleen zijn melaninestimulerende, actieve ingrediënten op de huid sprayen. De heerlijk geurende formule lijkt je onmiddellijk in vakantiestemming te brengen. Het is meer dan huidverzorging, het lest de dorst van de huid – en doet je verlangen naar verre landen..

Een, twee, drie, bruinen!

1 . VOORBEREIDEN

15 dagen vóórdat je naar de zon vertrekt, breng je elke ochtend het Tan Preparer gezichtsserum aan en spray je de Tan Preparer body mist over het lichaam na het douchen of baden. Deze dagelijkse behandelingen maken het voorbereiden van je huid op de zon nog prettiger.

2 . BESCHERMEN EN BRUINEN

Breng, als je jezelf aan de zon blootstelt de gewenste textuur uit de Sun Beauty- of Sun Sport-lijn met de juiste spf royaal en regelmatig aan. Zo zorg je voor een onovertroffen bescherming tegen de UV- en infraroodstralen.

3 . VERLENGEN EN HERSTELLEN

Breng ‘s avonds het 365 Cellular Elixir Intense serum op je perfect gereinigde gezicht aan en daarna de Tan Maximizer for Face. Smeer de rest van je huid in met één van de Tan Maximizers voor het lichaam om de huid te herstellen en je bruine kleur te verdiepen en langer vast te houden. De Tan Maximizer after suns formules, die inmiddels echte cultproducten zijn, helpen om het huidweefsel te herstellen na de blootstelling aan de zon. Ze verdiepen de bruine kleur en houden de legendarische bruine tint van Lancaster langdurig vast terwijl ze tegelijkertijd een comfortabel en gehydrateerd huidgevoel bieden.

TAN PREPARER

- Sun Preparing Hydrating Serum Face 50 ml € 36*

- Sun Preparing Hydrating Water Body 150 ml € 32*

* adviesverkoopprijs

www.lancaster-beauty.com

Verkrijgbaar bij de geautoriseerde Lancaster parfumerie, warenhuizen en beauty salons.

Lees ook:Nu alvast smeren, straks nog dieper bruin
Lees ook:Sneller en mooier bruin op vakantie
Lees ook:Dit duo belooft jou een prachtige teint de hele zomer!
Lees ook:Sun & snow heerlijk, maar doe het dan wel safe!
Lees ook:“Geer, lieveling smeer je in!”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>