Sneller en mooier bruin op vakantie

Yeah…. nog even en dan mogen we op vakantieeeeeeeeee! Of misschien ga jij binnenkort al. Ik ben onlangs door Lancaster verwend met een vakantiepakket met daarin onder andere Tan Preparers. Nu vraag je je natuurlijk af wat dat zijn, al geeft de naam al heel veel weg inderdaad. 

Tan Preparers zijn bedoeld om je huid  VAKANTIEKLAAR te maken zodat we, éénmaal op ons vakantieadres aangekomen, sneller, mooier en egaler die felbegeerde bruine teint krijgen.

Lancaster heeft twee kanjers van producten – de TAN PREPARERS – in haar zonassorti-ment die omisbaar zijn bij de voorbereiding op een geweldige vakantie.

Wat doen deze dan voor je huid? Ze zorgen voor meer weerstand voor een zomerbruine huid! Ze verbeteren de natuurlijke weerstand van de huid waardoor deze op je vakantieadres beter opgewassen is tegen de zon.Hoe? Door het RPF-complex te verrijken met witte theebladeren en vitamine C en E zijn de Tan Preparers ware

Daarnaast bevatten de producten een krachtige anti-ageing complex (soja-bonenextract) om KWALITEIT VAN DE HUID een boost te geven Samen zorgen ze ervoor dat de huid optimaal voorbereidt wordt en dat jij, eenmaal in de zon, onbezorgd kunt genieten.

Naast weerstandopbouwers hebben de Tan Preparers nog een belangrijke functie. Het beroemde BRUININGSTIMULERINGSCOMPLEX van Lancaster, het Tan Activating Complex is verrijkt. Hierdoor wordt de aanmaak, een gelijkmatige verspreiding plus het transport van de melanine in de huid naar het huidoppervlak, zonder enige hulp van de ZON, gestimuleerd. Dit heeft een waanzinnig voordeel. De huid krijgt wanneer deze eenmaal aan de zon wordt blootgesteld, razendsnel een egale, stralende bruine kleur die dieper is en langer aanhoudt.

Tan Preparers zijn ook iets voor jou!
Voor iedereen die zijn huid goed wil voorbereiden en op vakantie snel wil genieten van een mooie, bruine teint. Maar er zijn DRIE verschillende groepen die we, in verband met de weerstand opbouw in de huid, de Tan Preparers heel specifiek aanraden:
- Iedereen met een heel lichte huid – phototype I en II.
- Wanneer men last heeft van een zon-allergie.
- En iedereen die last van STRESS, en dus een verminderde weerstand heeft.

How to use?
Er zijn twee producten. Een vederlicht serum, het Sun Preparing Hydrating Serum voor gezicht, hals en decolleté en een hydraterende waterformule voor het lichaam het Sun Preparing Hydrating Water.
Voor optimaal effect adviseren we de Tan Preparers het liefst een MAAND maar minimaal 15 dagen voor de vakantie dagelijks te gebruiken. Breng de producten elke dag – ochtend en/of avond – direct op een gereinigde huid aan en daarna kun je je normale dag/nachtverzorging en body lotion/crème aanbrengen.

Line up: 

Sun Preparing Hydrating Serum Face 30 ml € 37,22*

Sun Preparing Hydrating Water Body 150 ml € 32,78*

*adviesverkoopprijs
De Lancaster TAN PREPARERS zijn verkrijgbaar bij de geautoriseerde Lancaster parfumerieën en warenhuizen.

Lees ook:Nu alvast smeren, straks nog dieper bruin
Lees ook:Het hele jaar door prachtig gebruind
Lees ook:Wij zeggen volmondig SÍ ! tegen Sole di Capri
Lees ook:Dit duo belooft jou een prachtige teint de hele zomer!
Lees ook:We love Lancaster’s SelfTan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>