Dit duo belooft jou een prachtige teint de hele zomer!

Lekkeeeeeeeeeeeeeeeer de zon schijnt! Maar hoe zit het met jouw teint? Lukt het je makkelijk om mooi en egaal bruin te worden of heb je last van hinderlijke pigmentvlekken? Dat zou niet gek zijn, want deze issue komt veel voor.

Dé oplossing
Gelukkig heeft Lancaster een adequate oplossing. Door ons ‘gouden’ zomerduo, het 365 Anti-Dark Spot Corrector serum met de Sun Control SPF50+, SPF50 of SPF30 te combineren, worden bestaande pigmentvlekken verminderd en nieuwe voorkomen. Door direct in het voorjaar te kiezen voor deze consequente aanpak die je de hele zomer doorvoert, kun je de overpigmentatie effectief in de hand houden terwijl je toch een mooie, egale bruine teint krijgt.

Samen sterker
Het 365 Anti-Dark Spot Corrector serum beschermt en ondersteunt het huideigen herstelvermogen om de 3 belangrijkste DNA-schades die ontstaan door UV-stralen, stress en milieuverontreiniging, tegen te gaan. Daarnaast bevat het serum een exclusief DNA-Bright Complex met in de kern een combinatie van actieve ingrediënten zoals vitamine c derivaat, madeliefjesextract, rode algenextract en zoethoutwortel die samenwerken om de melanogenesis in de huid te reguleren en zo te zorgen voor een egale teint.

De Sun Control producten bestrijden alle tekenen van huidveroudering zoals pigment-vlekken, rimpels, (zon)gevoeligheid, roodheid en een ongelijkmatige teint die afbreuk doen aan een mooie egale uitstraling door:


 Sun Protection Control met UVA/UVB-filters en de Infrarood technologie.
 Anti-ageing Complex bestaande uit zwarte peper en sojaextracten om de collageenaanmaak te verhogen en de natuurlijke hyaluronzuuraanmaak te stimuleren.
 DNA Protect & Repair Complex om het DNA in de huidcellen te beschermen en het natuurlijke DNA-herstel te ondersteunen.
 Melanin Inhibitor Complex met zoethout, rode algen en madeliefjes-extract dat de melanine-aanmaak reguleert en de vorming van pigmentvlekken voorkomt door het melaninetransport naar de bovenste huidlagen te beperken.
 Smart Tone Complex met melkzuur, salicylzuur en kokosnootwaterextract waardoor het huidoppervlak mild geëxfolieerd wordt voor het creëren van een egale, bruine teint.
 Sun Sensitive Complex met bisabolol voor een kalmerende werking en het verminderen van roodheid.
 RPF Complex, het anti-oxidantencomplex van Lancaster dat verrijkt is met vitamine C & E waardoor het niet alleen de vrije radicalen aanpakt die door UV-stralen ontstaan, maar ook de vrije radicalen neutraliseert die veroorzaakt worden door Infraroodstralen.

Consequente aanpak
Om het effect te bereiken is het belangrijk om het serum elke dag te gebruiken en te combineren met Sun Control. ‘s Ochtends kies je voor de Sun Control met de SPF die bij jouw huidtype past en ’s avonds combineer je het serum met de Sun Control After Sun die je tijdens de zomerperiode ook prima als nachtverzorging kunt gebruiken. Door deze combinaties versterken de producten elkaars werking met als resultaat dat waar iedereen naar verlangt: een mooie, egalere bruine teint.

Lancaster’s ‘gouden’ zomerduo:
365 Anti-Dark Spot Corrector 50 ml € 96,11*
30 ml € 72,17*

Sun Control SPF50+ 50 ml € 47,72*
Sun Control SPF30 50 ml € 47,72*
Sun Control SPF50 30 ml € 47,72*
Sun Control SPF50 Eye 15 ml € 37,22*
Sun Control After Sun 50 ml € 47,72*
Sun Control SPF50 Body 125 ml € 43,28*
*adviesverkoopprijs

Lees ook:Adieu pigmentvlekken!
Lees ook:Ga voor egaal met het serum ‘Even Better Clinical Dark Spot Corrector’
Lees ook:Serum voor hem
Lees ook:Miracle worker
Lees ook:All-over brightener and dark spot corrector

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>