Start ‘s morgens met de creme de la creme voor je huid

Je huid geeft aan hoe je je voelt. Een mooie huid is als een geschenk, maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Sowieso moet je je huid twee maal daags reinigen en ‘s morgens en ‘s avonds verzorgen met de juiste producten.

Een gezond ontbijt, tanden poetsen, lichaamsbeweging … elke morgen geef je je lichaam wat het nodig heeft om aan de dag te kunnen beginnen. Waarom zou je voor je huid niet hetzelfde doen? Met de NIEUWE Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer geef je ook je huid een fantastische start.

De Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer van Clinique is samengesteld op basis van geavanceerde technologie om de huid effectief te beschermen tegen de eerste verouderingsverschijnselen en toekomstige beschadiging te voorkomen.

Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer werkt op meerdere fronten tegelijkertijd: het hydrateert, beschermt én herstelt de huid de hele dag lang, en iedere dag opnieuw.

Deze nieuwe moisturizer voor dagelijks gebruik hydrateert de huid 24 uur lang. Dit versterkt en ondersteunt de vochtbarrière, zodat de huid beter bestand is tegen agressieve omgevingsinvloeden. Er is een cocktail van antioxidanten en een zonnefilter toegevoegd, zodat de huid ook iedere dag goed beschermd is tegen het ontstaan van lijntjes en rimpeltjes. Deze dagelijkse verdedigingsstrategie wordt geleverd door een product met een ongekend lichte, zijdeachtige textuur die snel wordt opgenomen en de huid direct fris doet aanvoelen.

Hoe werkt het?

De huid staat dag in dag uit bloot aan omgevingsinvloeden die het natuurlijke afweermechanisme verzwakken, de huid beschadigen en sneller laten verouderen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat 80% van alle verouderingsverschijnselen van de huid moet worden toegeschreven aan UV-straling.

De meest complete dagelijkse moisturizer van Clinique gaat de veroudering van de huid tegen met behulp van geavanceerde beschermingstechnologie. Het product bevat fotosomen – enzymen die het optreden van UV-schade effectief bestrijden. De fotosomen worden geactiveerd door zonlicht en gebruiken de energie uit de UV-straling om bestaande UV-schade in de huid te herstellen voordat die tot zichtbare lijntjes en rimpeltjes leidt.De nieuwe dagelijkse moisturizer van Clinique dekt het hele UV-spectrum (UV-A en UV-B) met een beschermingsfactor van 20.

Comfort & hydratatie

De nieuwe Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer bevat de laatste technologie van Clinique die de huid de hele dag comfortabel en gehydrateerd houdt. De melange van barrièreversterkende ingrediënten, waaronder Gerst en Tarwekiemextracten, garandeert een intensieve vochtvoorziening en ondersteunt de barrièrefunctie van de huid. De formule met verzachtende stoffen geeft bovendien een extra comfortabel gevoel. Ingrediënten als Zeewaaierextract en Cafeïne verzachten en kalmeren de huid.

Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer bevat verder een mix van antioxidanten zoals Vitamine C en Vitamine E.

Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer is verkrijgbaar in twee formules, afgestemd op de huidtype. De dagcrème zorgt voor een zachte, heerlijk gladde en beschermde huid. Iedere ochtend aanbrengen na het 3 Stappen Huidverzorgingssyteem.

Indicatieve verkoopprijs Nederland€52 (50ml)

Op allergie getest. 100% parfumvrij.

 

Lees ook:BFF voor je huid
Lees ook:INSCHRIJVING GESTOPT nieuwjaarscadeau van Clinique
Lees ook:Een daily SPF verzorger. Onmisbaar in je beautycase!
Lees ook:Perfecte moisturizer met SPF25 en antioxidanten
Lees ook:De BB Cream van Clinique gaat als een malle!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>