Geef je huid een dagelijkse vitamine kick!

Hoe mooi en jeugdig je huid eruit ziet is sowieso genetisch bepaald, maar het is ook een gevolg van de dagelijkse huidverzorgingsrituelen. Stress, vermoeidheid en externe factoren zoals zonlicht, koude, UV-straling of luchtvervuiling hebben invloed op je huid. Als de huid er moe en vochtarm uitziet heeft ze speciale verzorgingsproducten nodig die deze invloeden tegengaan, de vochtbalans van de huid compenseren en de natuurlijke beschermende functie herstellen.

Wij hebben onlangs vernomen dat er sinds kort een Vitamin Booster van Marbert is die belooft je huid gigantisch te voeden en op te peppen. Dit product laat zich het beste omschrijven als een intensief vitamine serum dat hydrateert en de huid een unieke ervaring geeft. Het geeft de huid dagelijks een vitamine kick. Vitmanie C verfrist de huid en beschermt tegen vroegtijdige veroudering. De appel- en limoenextracten verbeteren de uitstraling van de huid.

Wat zit erin?

■ Vitamine C: geeft de huid een vitamine boost. Beschermt als een antioxidant tegen schadelijke invloeden van buitenaf die vroegtijdige veroudering kunnen veroorzaken.

■ Appel- en limoenextract: hydateren en voeden de huid.

■ Amandelolie: beschermt de huidbarrière en maakt de huid glad en soepel.

Wat mag je ervan verwachten?

De huid is de gehele dag voldoende gehydrateerd en de uitstraling is verbeterd. De huid ziet er frisser, gladder en soepeler uit.

Hoe gebruik je het?

’s Morgens en ’s avonds de Vitamine Booster op het gereinigde gezicht en decolleté aanbrengen vóór de bijpassende verzorgingsproducten. Wordt snel opgenomen door de huid. Niet comedogeen. Dermatologisch getest.

Facts:

■Herstel van de vochtbalans zodat de  natuurlijke beschermende functies herstellen.

■ De huid voelt weer glad en soepel

■Dagelijkse vitamine kick zodat de huid er fris  en stralend uitziet.

■ Geschikt voor alle huidtypen.

De prijs (advies)

€ 30,25 (pompflacon 50ml)

Lees ook:Let the sun shine!
Lees ook:Voor elke leeftijd dé juiste verzorging
Lees ook:Oprah Winfrey’s favoriete night moisturizer geeft je een stralende look
Lees ook:Gezonde en shiney lippen
Lees ook:Dit masker maakt je huid snel weer zacht & soepel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>