Gaat een schaamlipcorrectie te ver?

Hoe blij ben jij met je punani?

Onlangs ontvingen wij van beauty.blog.nl een bericht dat een bekende keten van injectable klinieken modellen zocht voor een schaamlipcorrectie. De inschrijving hiervoor is inmiddels verstreken. Volgens de woordvoerder van het bedrijf zijn er in Nederland vrouwen die nadenken over een dergelijke ingreep. Om aan deze vraag te beantwoorden, kun je vanaf heden terecht bij Faceland. De kleine ingreep van de binnenste schaamlip geschiedt onder plaatselijke verdoving. Nu hoef je wanneer je dit zou willen laten doen, dus niet meer naar de huisarts om vervolgens naar een gynaecoloog of het ziekenhuis te worden verwezen. Jij kunt gewoon terecht bij Faceland om door een van de vrouwelijke BIG geregistreerde artsen geholpen te worden.  Op zich ideaal.

Drs. Whitney Koeiman van Faceland schreef hier onlangs over op Instagram:  Happy monday everyone!! Het is zo ver!!! Vanavond heb ik mijn eerste consulten voor de Faceland Academy SCHAAMLIPCORRECTIE! Voor mij is dit spannend maar ook voor mijn modellen.  De schaamlipcorrectie is een onderwerp dat voor veel vrouwen nog taboe is. Maar ik heb gemerkt dat er stiekem wel veel vraag naar is. Er zijn veel vrouwen die er last van hebben of het niet mooi vinden. Dankzij de Faceland academy kan ik binnenkort heel veel dames helpen met hun pijnklachten of om zich zekerder in hun vel te voelen.

Wanneer een schaamlipcorrectie?
Sommige vrouwen hebben last van bovengemiddeld grote binnenste schaamlippen. Dit kan om diverse redenen vervelend zijn. Denk hierbij aan klachten bij sporten, fietsen, geslachtsgemeenschap en het dragen van strakke kleding. Maar ook esthetische redenen. 

De behandeling
De behandeling vindt plaats onder lokale verdoving en duurt ongeveer 1 uur. Tijdens het ingreep wordt het huidoverschot van de binnenste schaamlippen verwijderd. De huid wordt gehecht met dun oplosbaar hechtmateriaal, dat niet verwijderd hoeft te worden. De wond geneest snel. Wel is geadviseerd om rustig aan te doen voor een week.

Heb jij vragen over een schaamlipcorrectie? Neem dan contact op met Faceland Eindhoven.

Wij van beauty.blog.nl zijn wel benieuwd hoe jullie tegenover een dergelijke ingreep staan. 

 

Lees ook:Designervagina groeit in populariteit!
Lees ook:Mooie nieuwe borsten en je wordt thuisgebracht
Lees ook:Verbied esthetische ingrepen jeugd
Lees ook:Nieuwe trend: een ketting van een afdruk van je vagina….
Lees ook:Vrouw wordt gelukkig van plastische chirurgie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>