‘Haalt botox Sophie Hilbrand uit de kreukels?’

Sophie Hilbrand wordt in oktober veertig. Ze is nu erg benieuwd of ze botox nodig heeft. En daar gaat ze naar op zoek in de achtdelige serie Sophie in de kreukels, vanaf 1 september op NPO3.In de serie spreekt ze o.a. met Linda de Mol. Linda is erg openhartig over haar cosmetische ingrepen. Ook praat ze met Astrid Joosten, Lauren Verster en Yvon Jaspers over omgaan met ouder worden en rimpels krijgen.

Eigenlijk wilde Sophie niks van botox weten totdat haar dochter opmerkte dat ze altijd zo boos kijkt. Nu twijfelt ze toch wat. Aan de ene kant ziet ze het wel zitten , aan de andere kant wil ze haar kids niet meegeven dat je wat aan je uiterlijk moet doen als je ouder wordt. Volgens Sophie is niet iedereen eerlijk over botoxgebruik. Sommige BN-ers ontkennen keihard dat ze het ingespoten krijgen.

Klinkt als een hele interessante en eerlijke serie. Wij gaan kijken!!

Sophie in de kreukels is vanaf 1 september om 21.35 uur te zien bij BNN op NPO3.

Lees ook:Gordon doet boekje open over showbizz-collega’s die aan zichzelf hebben laten sleutelen
Lees ook:‘Volgens Sophie Hilbrand hebben 40+ mannen met een sixpack iets sneus’
Lees ook:Penelope Cruz weigert botox
Lees ook:Ontwerp een trendy tassenset en win een SEAT Mii
Lees ook:‘Bitterzoet’ wij houden er nu al van!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>