‘Volgens Sophie Hilbrand hebben 40+ mannen met een sixpack iets sneus’

In de  het nieuwe seizoen van Sophie in de kreukels staat de ijdele man centraal. Het belooft een boeiende serie afleveringen te worden. Wij hebben er nu al zin in! Volgens Sophie leven we met zijn allen in een ‘beeldcultuur’. Bijna alles draait om zien en gezien worden. Mannen staan tegenwoordig liever in de sportschool dan in de kroeg.

Aan het AD laat Sophie weten bij zichzelf ook wel veel vouwen te zien, toch zegt ze daar naar eigen zeggen niet zo veel moeite te hebben. Over mannen die erg ijdel zijn, zegt ze het volgende: “mannen die na hun veertigste nog steeds krampachtig een sixpackje willen laten zien. Dat heeft toch iets sneus.”

Beauty.blog.nl is zo vrij geweest om Sophie’s mannelijke collega’s die 40plus zijn en nog een sixpackje koesteren, op te snorren. En nu vragen wij ons af? Hoe sneu vinden jullie deze heren? Of is het gewoon superknap dat ze er zo gespierd uitzien na hun veertigste?

Arie Boomsma – 42 jaar [foto Instagram Arie]

Onno Hoes – 55 jaar [foto Instagram Onno]

Dries Roelvink – 57 jaar [foto Instagram Dries]

Umberto Tan – 50 jaar [foto Instagram Umberto]

Mark van Eeuwen – 40 jaar 

Lees ook:Gordon doet boekje open over showbizz-collega’s die aan zichzelf hebben laten sleutelen
Lees ook:‘Haalt botox Sophie Hilbrand uit de kreukels?’
Lees ook:Ontwerp een trendy tassenset en win een SEAT Mii
Lees ook:Yes!! Nu ook een WAX bar in Amersfoort
Lees ook:Nick en Simon krijgen een snor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>