Ontwerp een trendy tassenset en win een SEAT Mii

SEAT en MANGO roepen fashionistas over de hele wereld op om een trendy tassenset te ontwerpen die deel gaat uitmaken van de uitrusting van de exclusieve SEAT Mii. Oud-Hockeyinternational en AMFI student Sophie Polkamp heeft vandaag haar designs voor een make-up en schoenen tas ingeleverd. Sophie heeft zich voor haar ontwerpen laten inspireren op de nude tinten van de SEAT Mii en de natuurprint trend die tegenwoordig helemaal hot is.

Klik hier voor een inspirerend videoverslag van het design proces van Sophie Polkamp.

Wil jij net als Sophie mee doen? Dat kan!

Ga naar www.facebook.com/SEATNederland en volg de instructies en misschien win jij wel die gloednieuwe SEAT Mii by MANGO of een van de vijf MANGO-waardebonnen t.w.v. € 500,- en wordt jouw design in productie

Lees ook:Douchen met mango en passievrucht
Lees ook:Mango in zee met Zinedine Zidane
Lees ook:Na-de-zon gezichtsmasker
Lees ook:Haal de zomerzon in je badkamer…
Lees ook:Miley Cyrus in de ban van fruit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>