Nu een ooglidcorrectie v.a. € 995,-

157ooglidcorrectie

Tot een ooglidcorrectie besluit je niet zomaar. Vaak lopen mensen maandenlang rond met het plan om een correctie aan hun oogleden uit te laten voeren. Het idee om je rond je ogen te laten behandelen is eng. Maar de ingreep bij Contour Kliniek valt gewoon enorm mee. Lijkt het je niet heerlijk om van die sombere of vermoeide blik en de hangende oogleden af te zijn? Want dat zijn de klachten van mensen die graag een ooglidcorrectie willen. En na de behandeling zegt vrijwel iedereen dat ze de behandeling veel eerder hadden moeten laten doen.

Correctie bovenooglid

De hangende oogleden en de vermoeide blik ontstaan door het teveel aan weefsel en huid boven de ogen. Bijna iedereen heeft daar in de loop der jaren last van, maar sommige mensen iets meer dan een ander. De ervaren plastisch chirurg van Contour Kliniek vertelt tijdens het intakegesprek hoe de ingreep in zijn werk gaat en wat je ervan mag verwachten. Ook zijn er foto’s van de resultaten bij anderen. De ooglidcorrectie gebeurt onder een plaatselijke verdoving. Na de behandeling mag je, onder begeleiding, weer naar huis. De eerste dagen moet je rustig aan doen en de zwelling regelmatig koelen. Na een week mogen de hechtingen er al uit. Het litteken valt precies in de plooi van je oog en is nauwelijks te zien. Als de huid geslonken is zie je direct dat je oogopslag weer veel frisser is geworden.

Klanten beoordelen de ooglidcorrectie van Contour Kliniek gemiddeld met een 8,4.

Geen reacties // Reageer