Mannen tegenwoordig volle bak aan de Botox

Botox is hot. Niet alleen meer voor vrouwen, want mannen gebruiken het in Nederland tegenwoordig ook volop. Het aantal Nederlandse mannen dat zich meldt voor een botoxbehandeling neemt toe. Metro heeft een rondgang langs diverse klinieken gemaakt.

Cosmetisch artsen Marquerite van Randwijck en Robert Schoemacher schatten de stijging van het aantal mannen dat een ingreep laat doen op 10 tot 15 procent. Schoemacher denkt zelfs dat als deze stijging zich voortzet, binnen nu en 10 jaar het verschil tussen mannen en vrouwen dat zich laat behandelen miniem is.

Ook alle andere ondervraagden zien een soortgelijke toename van het aantal mannen dat aan de botox gaat. Het blijkt nog niet zo heftig als in de US of A te zijn, want daar  is het aantal botoxbehandelingen onder mannen sinds 2000 al met 310 procent gestegen.

Hoe zit dat bij jullie thuis, vind je het oke als je man aan de botox gaat of vind je het toch nog steeds een vrouwending?

 

Lees ook:Mannen 20 procent meer kans op kanker
Lees ook:Vrouwen geven de voorkeur aan sterilisatie boven langdurig hormoongebruik
Lees ook:Mannen helpen de boel ook een handje
Lees ook:Please no Speedo!
Lees ook:Botox niet reuze populair in Nederland….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>