Hoe knap, oud en sexy ben jij, dat beoordeelt een computer

“Hot”, “stunning”, “godlike” en nice zijn beste leuke complimenten om te krijgen als het over je looks gaat. Het wordt nog interessanter als niet iemand uit je vriendenkring, maar een onafhankelijke computer dat over jouw gezicht zegt. Een Zwitserse datingsite heeft een speciaal programma ontwikkeld waarmee je kunt checken hoe een computer over jouw knapheid en leeftijd oordeelt.

Simpel

Het werkt heel makkelijk: je gaat naar de site en dan upload je een foto van jezelf of van iemand anders. Daarna geeft de computer aan hoe aantrekkelijk jij bent en hoe oud ze je schat. De schaal loopt van “hmmm” tot “godlike” met daartussen “Ok”, “nice”, “hot” en “stunning”. Ook geeft hij aan of je een man of een vrouw bent.

De software is ontwikkeld door datingsite Blinq, in samenwerking met de gerenommeerde Zwitserse universiteit ETH Zürich. Het werkt op basis van een algoritme dat is ontwikkeld door drie wetenschappers. Zij combineren gezichtsherkenningssoftware, kunstmatige intelligentie en een database van hoe mensen elkaar op schoonheid beoordelen, om zo een zo objectief mogelijk beeld te schetsen van iemands uiterlijk.

Superleuk, maar je moet het vooral niet te serieus nemen. Onze hoofdredacteur Monika van 41 werd 24 geschat… Ze ligt nog steeds dubbel van het lachen

Hier kun je het zelf uitproberen, enjoy!

https://howhot.io/

Lees ook:Hoe leuk was jouw date?
Lees ook:Hey you, wat zie je er leuk uit vandaag! #doevriendelijkdag
Lees ook:Schoonheid zit van binnen
Lees ook:Stunning Scotland
Lees ook:Opmaakadvies nodig? Gewoon ff bellen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>