Fantastisch en nu te koop: zeemeerminnendildo’s

Zeemeerminnen… heel mijn leven ben ik al gefascineerd door deze lieftallige en mysterieuze zeewezens.

Zeemeerminstaarten, zeemeerminprinten… zeemeerminfilms ik kan er geen genoeg van krijgen, maar ik heb nieuws voor je, want er zijn tegenwoordig ook

‘zeemeermindildo’s’ op de markt.Serieus waar en ik denk dat deze kleurrijke prachtig gevormde kunstpenissen nog weleens een hype zouden kunnen gaan worden. Want zo’n prachtig exemplaar verstop je niet in een laadje of nachtkastje. Nee die mag gewoon shinen naast je bed of ergens op een planchet. They are so cute, ik ben er serieus verliefd op.

Mocht je er eentje willen, wat ik me heel, maar dan ook heel heel, heel goed kan voorstellen. Check dan deze site. Ze kosten rond de 55$, omgerekend is dat nog geen 50 euri’s.

Daarbij zijn ze stuk voor stuk ‘custom made’.

Dus als jij je als een zeemeermin voelt of net zoals ik geobsedeerd bent door deze prachtige zeevrouwen, dan is dit jouw ultieme sextoy, toch?

Foto’s Etsy

Lees ook:We zijn er even tussen uit, ciao!
Lees ook:Jouw foto in een kustwerk over Facebook
Lees ook:Doutzen doet een ‘Sylvie Meisje’
Lees ook:10% goedkoper en binnen 24 uur in huis!
Lees ook:Pareltjes voor je ogen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>