Rebels en opwindend: ck one summer

Verlang je ernaar om de werkelijkheid te ontvluchten? Verlang je naar avontuur? Kan niets je tegenhouden? Dan is ck one summer absoluut jouw geur!ck one summer laat zich het best omschrijven als een rebelse, een onbezorgde en vooral opwindende geur. Heerlijk voor de lente én de zomer.  ck one summer is een vochtig, verfrissend en rebels avontuur. Limoen mojito en sappige guava openen een wildernis van weelderig, levendig groen, druipend van exotische frisheid, met in de basis koel cederhout. een zomerse geur voor mannen én vrouwen, geïnspireerd op de grenzeloze jungle.

De geur is fris, citrusachtig en vooral fruitig, hij is als volgt opgebouwd:

top: groene appel, limoen mojito, groene gember
hart: guava, tiare tahiti, jeneverbes
basis: kokosmelk, cederhout, boommos

Jungle-achtige verpakking, supercool

De geur is zoals je van ck one mag verwachten super origineel verpakt. De achterkant van de glazen flacon is bewerkt met ingegraveerde palmbladeren, wat een speciaal effect geeft, alsof je diep in de jungle kijkt. De glazen flacon sprankelt met levendig groene en blauwe tinten terwijl het witte ck one summer logo fel afsteekt tegen de groene palmen.

Nog eventjes geduld, want ck one summer is vanaf eind maart 2016 verkrijgbaar bij de geautoriseerde
calvin klein fragrances parfumerieën en warenhuizen.

eau de toilette spray 100 ml adviesverkoopprijs € 38,83

Lees ook:Let the sun 24/7 shine met ‘CK one summer’
Lees ook:ETERNITY for men summer limited edition
Lees ook:ck one summer: verfrissend – cool – intens
Lees ook:Musthave: CK one summer
Lees ook:Daisy Eau So Fresh voert je mee naar een veld vol bloemen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>