Etos lanceert heerlijke geurwatertjes

Kun je wel wat nieuwe geurwatertjes gebruiken? Etos lanceert namelijk haar eerste eigen geurenlijn met 4 heerlijke eau de toilettes, ontwikkeld door een gerenommeerd parfumhuis en met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. 

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen graag variëren in geuren, aangepast aan hun mood, kledingstijl of de gelegenheid.

Met de nieuwe luxe én scherp geprijsde eau de toilettes biedt Etos extra variatie voor elk moment. De Etos parfumcollectie kent vier heerlijke en levendige geuren, variërend van zwoel tot bloemig en fris. En de prijs is net zo fijn. Lekker ruiken en jezelf verwennen hoeft immers helemaal niet duur te zijn!

Bij de ontwikkeling van de Etos geurencollectie is intensief samengewerkt met een gerenommeerd parfumhuis. Uit 22 mooie, verfijnde geuren zijn er – mede dankzij een testpanel van 100 vrouwen – uiteindelijk 4 geselecteerd.

De geuren

Forever Love

Een zwoele romantische ‘floriental’ dankzij de combinatie van jasmijn, roos, vanille en amber. De onweerstaanbaar magische geur begint licht fruitig, maar finisht kruidig en een tikje gourmand. Perfect voor de vrouw die klaar is om te verleiden. Belangrijkste geurnoten: cassis, roos en patchoeli.

Sapphire Sky

Deze lichte en transparante geur bevat een verkwikkende mix van citrusvruchten, bamboe en musk. Je beleeft direct een puur gevoel van frisheid en optimisme. Kortom: een luchtige vrouwelijke geur waar jijzelf en iedereen om je heen gewoon vrolijk van wordt. Belangrijkste geurnoten: mandarijn, iriswortel en musk.

Evening Kiss

Deze moderne klassieker bevat een geraffineerde mix van witte bloemen met hout en gourmandnoten. Het warme, kruidige hart zorgt voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht, terwijl peer en oranjebloesem het geheel toch heel elegant houden. Belangrijkste geurnoten: roze peper, oranjebloesem, koffie.

Dreamy Garden

Een fris en fruitig geurbouquet van amaryllis, jasmijn en ylang ylang, aangevuld met groene akkoorden en een warm en zonnig slot van musk en patchoeli. Een vrouwelijke bloemengeur die je direct aan warme zomermiddagen in de tuin doet denken. Belangrijkste geurnoten: neroli, witte amaryllis en kasjmier.

Nog eventjes geduld, want de eau de toilettes (50 ml) zijn vanaf 26 oktober exclusief bij Etos verkrijgbaar en kosten per stuk 9. 99

Lees ook:Geurtjes van ‘The voice of Holland’
Lees ook:ESPECIALLY ESCADA Delicate notes
Lees ook:Cacharel lanceert ‘Scarlett’
Lees ook:Hou de zomer nog even vast met de Sunpop collectie
Lees ook:Een parfum uit de privé collectie van Mevrouw Estée Lauder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>