Geur uit de “geheime paradijstuin” met handgeplukte bloemen uit de hemel

De geuren van Roberto Cavalli zijn fantastisch, paradijselijk, onweerstaanbaar en heerlijk, heerlijk, heerlijk… en er is nieuws van het Roberto Cavalli geurenfront, want het merk voert ons in 2017 mee terug naar het aardse geurenparadijs…

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto is de naam van de nieuwe geursensatie. Roberto Cavalli Paradiso Assoluto, een eerbetoon aan verlangen en zinnelijkheid, staat volledig voor de hedonistische levensopvatting dat je het paradijs hier en nu moet en kunt vinden. De Paradiso Assoluto-vrouw is een vrije geest. Volledig toegewijd op zoek naar schoonheid streeft zij compromisloos naar genot, vrijheid en geluk. Haar zoektocht voert haar naar Paradiso’s weelderige en groene tuin waar zij de geheime geur ontdekt die de poorten van het paradijs opent.

Handgeplukte bloemen uit de ´hemel´

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto is van de hand van meester parfumeur Louise Turner (Givaudan). De opening van de geur combineert frisse en sexy topnoten van roze peperkorrel met zoete en verlokkende wisteria. Deze slim contrasterende prelude introduceert Paradiso’s signatuurnoot, wilde jasmijn, gefacetteerd met een contrapunt van vibrerend zinnelijke rode lelie. Het flamboyante eindakkoord van deze uiterst verslavende florale symfonie, het weelderig exotische spoor van vanille met sandelhout en patchoeli, bekoort de zinnen en maakt een diepe en blijvende indruk.

Rode diamant

De flacon van Roberto Cavalli Paradiso Assoluto de vorm van een geciseleerde diamant. De rode diepte benadrukt de sissende sensualiteit en weelderigheid van de geur. De gefacetteerde, op kristal lijkende dop vangt het licht en creëert betoverende reflecties. De flacon is voorzien van het Roberto Cavallimonogram, als teken van stijl, verfijning en extravagantie. Wat betreft de geschubde metalen band rond de hals van de fles: deze neemt een geheel nieuwe betekenis aan in Roberto Cavalli Paradiso Assoluto’s Hof van Eden. Dit motief is ook zichtbaar op de verpakking, waarbij de diep karmozijn geëmbosseerde schubben een perfecte weerspiegeling zijn van de verleidingskracht van de geur. Trouw aan het universum van Roberto Cavalli geeft de gradatie van rood naar goud een onmiskenbaar gevoel van verfijning en luxe.

Een engel in de Hof van Eden

Dromerig achterovergeleund in een comfortabele hangmat vangt Edita Vilkeviciute perfect de charme en sensualiteit van Roberto Cavalli Paradiso Assoluto. Terwijl ze de kostbare flacon in haar hand wiegt, staart ze dromerig in de verte, opgaand in de betovering van de paradijselijke tuin die haar omringt. Haar natuurlijke schoonheid en aantrekkingskracht, versterkt door haar gevoel voor glamour en verfijning, maken van haar de Paradiso Assoluto-vrouw bij uitstek. Haar opvallende portret is van de hand van Mario Sorrenti, een getalenteerde fotograaf die internationaal bekend staat om zijn glamoureuze portretten van de mooiste vrouwen ter wereld. Hij is de officiële kroniekschrijver van de Paradiso-saga.

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto

Eau de Parfum 30 ml Є 49,94*

Eau de Parfum 50 ml Є 71,06*

Eau de Parfum 75 ml Є 92,17*

* adviesverkoopprijs

 

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto is vanaf heden verkrijgbaar bij de geautoriseerde Roberto Cavalli Fragrances parfumerieën en warenhuizen

Lees ook:Geluk, liefde en Italië in één geur
Lees ook:Edita Vilkeviciuteom wordt de Paradiso vrouw
Lees ook:Roberto Cavalli’s nieuwste Paradiso geur is “hemels”
Lees ook:NERO ASSOLUTO
Lees ook:Roberto Cavalli, wild, sexy & verslavend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>