Droom je van een 12-uur lange frisse adem? Het kan!

Er is niets fijners dan zeker zijn over je adem. En zeg nou zelf, we willen allemaal toch lekker fris ruiken? CB12 speelt in op die behoefte. Het frisse merk heeft recentelijk  haar assortiment mondspoelingen uitgebreid met een kauwgom: CB12 boost. De nieuwe kauwgom, die als aanvulling dient op het gebruik van CB12, bevat een tweelagen technologie: kauwgom wordt gecombineerd met actieve ingrediënten die de adem een boost geven en bovendien goed zijn voor de mondgezondheid.

CB12 boost is een aanvulling op CB12 mondspoeling. CB12 mondspoeling belooft je 12 uur lang zekerheid over de adem, hoe je dag er ook uit ziet.

Het pakt de oorzaak van een slechte adem rechtstreeks aan en werkt direct. De unieke formule van CB12 mondspoeling is wetenschappelijk bewezen en het gebruik wordt geadviseerd door tandartsen en mondhygiënisten. Toch blijven er altijd momenten dat men een verfrissing kan gebruiken of extra zekerheid wilt. Zo geeft de helft van alle Nederlanders (51%) aan behoefte te hebben om één of meerdere keren per dag zijn of haar adem te verfrissen*. Bijvoorbeeld na een kop koffie of kruidig eten, een sigaret of een glas wijn of bier. Speciaal voor dit soort momenten is er CB12 boost.

Actieve ingrediënten De tweelagen technologie van CB12 boost combineert kauwgom met actieve ingrediënten. De adem krijgt een boost en de mondgezondheid wordt bevorderd. CB12 boost bevat:

 Zink – Voorkomt een slechte adem

 Natrium-fluoride – Versterkt tanden en voorkomt gaatjes

 Xylitol – Vermindert plak

 Werkt het?

Ja wij hebben het mogen testen en zijn zeer content met het resultaat. Het voelt fris en schoon.

Verkrijgbaarheid

Het CB12 assortiment bestaat uit CB12 (250 ml en 500 ml), CB12 mild (250 ml) en CB12 boost. Van beide varianten mondspoeling is ook een mini-verpakking ( 50 ml) beschikbaar. CB12 boost is verkrijgbaar bij drogist en apotheek. De consumentenadviesprijs is € 4,95.

*Kien onderzoek, december 2013.

Lees ook:Altijd ‘n frisse adem
Lees ook:Mondspray die drie uur lang houdt
Lees ook:Checklist voor een gezonde mond
Lees ook:Check, check, check… is je mond gezond?
Lees ook:Begin 2014 met een frisse zoen-adem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>