Smile, wat heb je witte tanden!

Het hebben van mooie witte tanden is een visitekaartje voor je uiterlijke presentatie en  staat hoog op het verlanglijstje van menig vrouw en man. Met de invoer van de nieuwe wetgeving rondom het bleken van de tanden eind vorig jaar, is men hiervoor sindsdien aangewezen op de tandarts, met de daarbij behorende, vaak hogere kosten. Veilig en verantwoord thuis je tanden bleken kan met het unieke bleekconcept van Dentsend!

Sinds november 2012 geldt er een nieuwe wetgeving in Nederland ten aanzien van het bleken van tanden. Alleen tandartsen mogen gebruik maken van waterstofperoxide (de enige methode die volgens tandartsen werkt) bij het tanden bleken met een maximum van 6%. Voor alle andere behandelingen via o.a. privéklinieken, schoonheidssalons en thuisbleeksystemen is het sindsdien verboden om nog gebruik te maken van waterstofperoxide met een hoger percentage dan 0,1% tijdens het tanden bleken. De “boostbehandeling” bij de tandarts is tevens door de verlaging in percentage niet meer mogelijk, wat betekent dat men ook via de reguliere tandartspraktijk nog alleen terecht kan voor een bleekbehandeling met een maximum van 6% waterstofperoxide.

Tanden bleken bij de tandarts, een kostbare aangelegenheid

Waar de consument aanvankelijk voor het tanden bleken nog bij o.a. schoonheidsalons en mondhygiënistepraktijken terecht kon, is dit vanwege de nieuwe wetgeving sinds eind vorig jaar alleen nog via tandartsen mogelijk, om de tanden te bleken met een hoger percentage waterstofperoxide dan 0,1%. Een behandeling voor het bleken van de tanden via de tandarts kan echter al snel behoorlijk in de kosten lopen. Deze kosten variëren al snel tussen de 200 tot 600 euro!

Thuis 100% veilig en verantwoord je tanden bleken dankzij Dentsend!

Door de verlaging van het percentage waterstofperoxide zijn de behandelingen via de tandarts eigenlijk thuisbehandelingen, waarbij de bleekgels alleen via de tandarts aangeschaft kunnen worden. Doordat Dentsend een online tandartsenpraktijk is, kunnen zij vele malen efficiënter met dergelijke aanvragen omgaan en daardoor de kosten relatief laag houden. Reeds vanaf een bedrag van € 60,- heeft de consument hierdoor de professionele bleekgels in huis. De Dentsend-tandarts begeleidt hierbij tevens de aanvraag en benodigde nazorg.

Dentsend is geen concurrent van de tandarts

Dentsend is er met dit tandenbleekmodel niet op uit om de concurrentie met tandartspraktijken aan te gaan. Het is juist de bedoeling om via de Dentsend-bleekmethode samen te werken met de tandarts, om op die manier de niet-medische handelingen uit handen te nemen van de tandartspraktijken. Op die manier kan de tandarts in de reguliere praktijk zijn of haar kennis en kunde optimaal benutten.

Tanden bleken via Dentsend, de   voordelen voor de consument?

Thuis zelf je tanden bleken op een   100% veilige en verantwoorde wijze

Online begeleiding en advies i.s.m.   de Dentsend tandarts

Gemakkelijk en vele malen goedkoper   dan via de reguliere tandarts

Stralend wittere tanden binnen 8   dagen!

 

Tanden   bleken via Dentsend, de voordelen voor de tandarts?


Professionals in de mondverzorging   zoals tandartsen of mondhygiënisten kunnen ook contact opnemen voor een   samenwerking via het Dentsend-model. Welke voordelen zijn er voor de   professional om met Dentsend samen te werken?

 

Een   service aan de patiënt aan kunnen bieden van A tot Z

Geen   voorraadbeheer

Geen   omkijk   naar klantenservice en logistieke issues

Breed   assortiment A-merk producten voor mondverzorging

Gemakkelijke manier om extra omzet te genereren via een affiliate systeem

 

 

Hoe werkt het?

 

Stap 1: online klinische onderzoeksmethode

Veel mensen willen graag mooie witte tanden, maar wel graag op een 100% veilige wijze. Dentsend werkt daarom alleen met producten die geen gevoeligheid geven, welke niet giftig of schadelijk zijn voor de gezondheid en die de tanden niet aantasten. Dentsend heeft voor het door de consument zelf thuis bleken van de tanden een unieke online klinische onderzoeksmethode ontwikkeld in samenwerking met de tandarts. Wie thuis zijn of haar tanden wil bleken dient hiervoor naar de website www.dentsend.nl te gaan en een keuze van de gewenste bleekgel te maken. Vervolgens dient er een online vragenlijst ingevuld te worden en dient men eventueel een foto van het gebit te uploaden. Hierna kan de aanvraag geplaatst worden.

Stap 2: het beoordelen van de individuele bleekaanvraag voor thuisgebruik

De Dentsend-tandarts doet op basis van de antwoorden het online klinische onderzoek en heeft indien nodig nog extra contact met de klant, hetgeen noodzakelijk is bij het bepalen van de individuele bleekaanvragen. De Dentsend-tandarts bepaalt op basis van de antwoorden en de foto van het gebit, of het verantwoord is om de tanden te bleken  en stelt de bleekbehandeling voor een gebruikscyclus van 8 dagen ter beschikking. Na deze kuurbehandeling, die men zelf eenvoudig thuis kan uitvoeren, zal de Dentsend-tandarts opnieuw beoordelen of het veilig en bovenal ook verantwoord is, om de tanden nog verder te bleken (indien men eventueel nog niet tevreden is met het verkregen bleekniveau).

Over de Opalescence-bleekgel:

De   Opalescence-bleekgel is de 100% veilige en effectieve oplossing om thuis op   een effectieve wijze de tanden te bleken

 

Opalescence   is de bleekgel die alleen gebruikt wordt door professionals

 

Het   is bewezen dat Opalescence in 90 tot 95% van de gevallen effectief is tegen   verkleuring van de tanden.

 

Opalescence   bevat niet,   het voor tanden schadelijke ‘chloordioxide’, maar in plaats daarvan het door   professionals gebruikte ‘carbamide peroxide’ dat zorgt voor mooie witte   tanden.

 

Meer informatie?

website www.dentsend.nl

 

Lees ook:Krijg stralend witte tanden binnen acht dagen
Lees ook:Uit-getanden-knarst!
Lees ook:Hippe tandarts Tjon a Joe doet Obama sketch
Lees ook:76% heeft last van gevoelige tanden
Lees ook:Onzichtbare beugel doet zijn intrede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>