Uitvoerig getest: Colgate MaxWhite – cijfer: 9


Witte tanden zijn een toonbeeld van verzorgdheid. Wanneer ik een man of vrouw met witte tanden zie, asocieer ik deze persoon met een schoon en fris iemand. Je tanden, de sieraden in je mond, zijn je visitekaartje. Ik was dan ook zeer content toen me door Colgate werd gevraagd om hun Colgate MaxWhite tandpasta, mondwater en tandenborstel geheel vrijblijvend uit te proberen.

Volgens de uitdager [Colgate] zouden mijn tanden na zeven dagen poetsen met hun nieuwe producten sowieso één tint witter worden. Daar ik best sceptisch ben als het om beautyproducten en beloftes gaat, vond ik het nogal een dingetje. Ik verruilde mijn andere tandpasta en tootbrush voor de geleverde waren van Colgate MaxWhite.

De nieuwe tandpasta smaakt fris, doch niet te sterk. Qua structuur zitter er kleine balletjes in – microkristallen – deze hebben als functie vlekjes op je tanden weg te halen en ophoping van tandsteen te voorkomen. Het deed me een beetje aan een fijne scrub denken, maar dan voor je tanden. Prettig in gebruik kan ik je vertellen. Let wel, ik weet niet hoe lang jullie je tanden poetsen, maar wil je wittere tanden, dan is het de bedoeling dat je drie x per dag twee minuten poetst. [check de foto hieronder voor de structuur van de tandpasta]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De tandpasta is fijn in gebruik. Na het poetsen voelen je tanden gladder en schoner aan. Nu kan ik me voorstellen dat je je afvraagt of deze tandpasta ook veilig is voor dagelijks gebruik. Dat is hij! De tandpasta voldoet aan de Europese Iso 11609 normen.

De tandenborstel

De speciale bijgeleverde tandenborstel versnelt het proces. Hij is totaal anders dan de huis-tuin-en-keuken tootbrushes. Veel geavanceerder qua look en uitvoering. De rondjes die je ziet, zijn ’witmakende lamellen’. Ik heb eerder iets soortegelijks bij een electrische tandenborstel gezien en dat werkte perfect. En inderdaad na frequent gebruik van deze borstel + de tandpasta  kan ik serieus concluderen dat mijn tanden witter en schoner worden. De haartjes van deze tandenborstel hebben bovendien een ‘polijstende’ functie. Heel handig is de achterkant van deze tandenborstel, want hiermee kun je je tong en je wangen schoonschrapen. Ik raad je aan hier ook een dagelijks ritueel van te maken, want het geeft je een frisser gevoel en het voorkomt nare luchtjes uit je mond. Geloof me, je gaat je hier beter door voelen, zelfverzekerder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Sensationeel mondwater

Tot slot is er een bijbehorende mondwater. Na het poetsen spoel je hiermee je mond om extra witheid en frisheid te verkrijgen. Bacteriën krijgen geen kans. De mondwater smaakt naar mint, verslavend lekker als ik het eerlijk mag zeggen. Ik moet me inhouden om niet vaker dan de drie x per dag mijn mond hiermee te spoelen. Er zit geen alcohol in. Het beste resultaat verkrijg je door er 30 seconden mee te spoelen. Appeltje, eitje, want hij is niet te heet qua frisheid. Chique fles ook, staat prima op je planchet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het resultaat 

Na acht dagen 3 x per dag 2 minuten met de tandpasta en de tandenborstel poetsen + daarna je mond spoelen met het mondwater, ervaar ik het volgende:

* Mijn tanden voelen gladder en schoner aan

* Mijn tanden zien er qua kleur witter uit. De belofte van Colgate blijkt geen broodje aap, maar realiteit. Nice.

* Mijn tong is glad en schoon

* De smaak in mijn mond is 24/7 frisser….en ook dat maakt me heel blij, want dat voelt goed.

* Ik ben blijer met mijn lach en durf dat ook te tonen – SMILE – thanks Colgate MaxWhite!

 

 
Dit is voor de test!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is na de test – amazing!!!

Line up:

Colgate MAX White one:

Tandenborstel: €3,79, Tandpasta: €3,99, Mondwater: €6,49

 Last, but not least: like de facebook van Colgate MaxWhite en maak kans op leuke prijzen

 

 

Lees ook:1 centimeter is genoeg !
Lees ook:12 uur lang een frisse mond
Lees ook:12 uur lang smintjesfris
Lees ook:Tanden scrubben
Lees ook:Maak tanden poetsen prettig

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Uitvoerig getest: Colgate MaxWhite – cijfer: 9

  1. Ciska

    Niet duur voor wat je beschrijft. Zijn die bolletjes in de tandpasta niet gek? Grtjes, Ciska

      /   Reply  / 
  2. News Team Auteur

    Hallo Ciska, nee juist fijn, als je je gegevens mailt naar [email protected] zorg ik ervoor dat je een proeftubetje thuis krijgt. MVG, Monika

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>