Ze beloven: 5x wittere lach in zes weken

Koffie, cola zero, chocolae en oh ja geef me ook nog maar wat drop door!!

We genieten ons gek van dingen waar onze tanden misschien niet mooier van worden, maar moet onze glimlach daarvan de dupe worden? Pearl Drops Pro-White tandpasta met het nieuwe 4D Whitening Systeem beschermt, maakt de tanden schoon, glanzend en geeft je een 5x wittere lach in zes weken.

Hoe werkt het?

Pearl Drops Pro-White bevat het professionele ingrediënt Perlite, onderdeel van het 4D Whitening Systeem, dat ook door tandartsen wordt gebruikt. Het maakt de tanden op doeltreffende, maar vooral veilige manier witter en beschermt je wittere lach bij aanhoudend gebruik. Daarnaast verwijdert Pro-White plaque en bevat het fluoride voor de essentiële dagelijkse verzorging die je van een tandpasta mag verwachten.

Met Pro-White worden je tanden 5x witter dan wanneer je poetst met een klassieke tandpasta. Voor het beste resultaat driemaal daags poetsen gedurende 6 weken. Blijf Pro-White daarna tweemaal daags gebruiken om terugkeer van vlekjes te voorkomen. Zo behoud jij een stralende lach.

Pearl Drops is al meer dan veertig jaar specialist in het witter maken van tanden en tilt tandverzorging met het Whitening 4D systeem naar een hoger niveau.

Pearl Drops Pro-White ligt nu in de winkel | Verkoopadviesprijs: €5,07

[p.s. wij hebben hem nog niet getest, maar het klinkt goed]

Lees ook:Lach verslaat kapsel bij eerste indruk
Lees ook:Witte glimlach ongewenst?
Lees ook:Tandpastafrisse Lieke
Lees ook:Wit, witter, witst! Smile :)
Lees ook:Uitvoerig getest: Colgate MaxWhite – cijfer: 9

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>