Wonderbra uit een potje

Hoe denk je dat Jessica Alba aan haar mooie borsten komt terwijl ze al een kind heeft gekregen? Ze schijnt de borstverstevigende crème Mama Mio Tube Cream te gebruiken. Deze crème wordt ook wel ‘wonderbra in een potje’ genoemd. De crème belooft dat hij de huid rondom je borsten en nek verstevigt. Jessica Alba zweert erbij. Ook Sienna Miller en Kirsten Dunst schijnen verslaafd aan de crème te zijn. Ze beweren dat ze na één weekje smeren al een mooiere decolleté hebben gekregen. Interesting….Omega-oliën en shea-butter zijn de voornaamste ingrediënten van Mama Mio Tube Cream. Verder bevat het Antioxidan Q10. Tezamen zouden deze drie ingrediënten je borsten aardig verjongen als we de enthousiaste celebs moeten geloven.

Baat het niet , schaadt het niet. Je moet je pas zorgen gaan maken als je vriendinnen je vragen of je door Pickwick wordt gesponsord….Maar uiteindelijk kun je nog altijd bij de plastisch chirurg terecht voor een echt stevig en soepel decolleté.

Adviesprijs : € 23

Lees ook:Revlon strict Jessica Biel
Lees ook:Perfect in ‘lente’ vorm
Lees ook:Media bekritiseert body Jessica Simpson
Lees ook:Jessica showt beautiful belly
Lees ook:Trendy : Mannen mogen hun decolleté tonen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wonderbra uit een potje

  1. Karolin

    Ik heb onlangs een heerlijke zwangerschaps behandeling gehad met de Mama Mio producten. Daarnaast de Mama Mio producten gekocht, oa de Boob Tube en de Get Waisted. GEWELDIG!!
    Echt iets unieks voor de zwangere vrouw.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>