Get that ‘killer body’

Nog even en het is weer lente en de mode wordt luchtiger. Hoogste tijd om nu alvast alle voorbereidingen te treffen voor een  ‘killer body’. Oriflame introduceert binnen de Perfect Body-lijn met Anti-Cellulite Attack het nieuwste product in de strijd tegen een ontsierende sinaasappelhuid. Met een consequent gebruik van de succesformule van Beauty Bust Firming Bust & Décolleté Gel zorg je tijdig voor een mooi, stevig en goed gevormd decolleté!

Genadeloze aanpak van cellulite met Oriflame Perfect Body Anti-Cellulite Attack

De nieuwe Perfect Body Anti-Cellulite Attack van Oriflame is ontwikkeld op basis van het ‘Lipo-Slim Complex’. De tube van deze dagelijks te gebruiken anti-cellulite formule is voorzien van een handige massagekop, waarmee probleemzones zoals billen en bovenbenen eenvoudig en doelgericht kunnen worden aangepakt. De samenstelling bevat als voornaamste bestanddeel guarana-extract. Deze natuurlijke werkstof is vele malen krachtiger dan cafeïne en stimuleert de plaatselijke vetafbraak en onderhuidse (energie)stofwisseling. Tevens heeft guarana de eigenschap om afvalstoffen, die vrijkomen door een behandeling met de massagekop van de tube, sneller te elimineren uit het lichaam. Het resultaat? Dag na dag een meer gestroomlijnde en gladde lichaamshuid!

Mooi en stevig decolleté met Oriflame Perfect Body Beauty Bust

De succesformule van Oriflame Perfect Body Beauty Bust, Firming Bust & Décolleté Gel heeft een innovatieve samenstelling om de borsten te liften en verstevigen. De samenstelling bevat het geavanceerde ‘3D Lifting Complex’ op basis van rode algen, hyaluronzuur, vitamine E, sojaproteïnen en komkommerextract. Dit zorgt voor het verstevigen en tonifiëren van de huid. Bij consequent dagelijks gebruik wordt het decolleté dag na dag steviger en mooier.

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:

De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ‘s-Hertogenbosch.

Verkoopprijzen:

  • Oriflame Perfect Body Anti-Cellulite Attack          € 30,00/150 ml.
  • Oriflame Perfect Body Beauty Bust                     € 33,00/50 ml.

De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website www.oriflame.nl

Lees ook:Perfect in ‘lente’ vorm
Lees ook:Krijg ook strakke supergladde blote benen
Lees ook:Lovely ♥ Firming Body Emulsion
Lees ook:Bekroonde bodyemulsion, musthave voor moeders
Lees ook:Deze ‘poederparels’ halen het beste bij je naar boven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>