Ciao cellulite!

Met de luchtige voorjaarsmode en het bikiniseizoen alweer in het vooruitzicht, komt de wens om een gladde en cellulitevrije huid weer hoog op het verlanglijstje te staan van menig vrouw. Een goede en met name tijdige voorbereiding is hierbij essentieel. Voor een effectieve, relatief eenvoudige en daardoor nauwelijks tijdrovende aanpak van ontsierende putjes in de huid, biedt Céleste Originals met de ‘Smooth Skin Anti- Cellulite Gloves’ een voor de markt totaal vernieuwende oplossing!

Céleste Originals is ‘For Women Only’, daar draait alles om. Eigenaresse en ontwikkelaarster Denise van Gulik vindt het fijn om er goed uit te zien. Niet alleen voor de buitenwereld, maar vooral voor zichzelf.  Zoals veel vrouwen werd ze te vaak voor de gek gehouden met veelbelovende smeersels en doekjes, die totaal geen effect hadden.

Door haar behoefte naar eerlijke en goed werkende cosmeticaproducten is Denise Céleste Originals gestart. Recentelijk kreeg de lijn, die sinds maart 2011 bestaat, een totaal vernieuwde look. Een unieke productlijn, ontwikkeld door én voor vrouwen De wensen van vrouwen bepalen de productenlijn van Céleste Originals.

Deze is innovatief, taboedoorbrekend en vooral puur en echt! Omdat cellulite een veel voorkomend vrouwenprobleem is, waarvoor vrouwen voortdurend op zoek zijn naar een echte oplossing, werden de ‘Smooth Skin Anti- Cellulite Gloves’ ontwikkeld. 

Verkoopprijs & meer informatie: De producten van Céleste Originals worden ontwikkeld en op de markt gebracht door het bedrijf Céleste Originals uit Tilburg.  De producten worden verkocht via de webshops van: www.celeste-originals.com en www.drogisterij.net.

Verkoopprijs: Céleste Originals ‘Smooth Skin Anti- Cellulite Gloves’                 €  24,99/14 stuks

Lees ook:Ideaal: Pretty Nails- Pads
Lees ook:De verloren strijd tegen cellulite is weer begonnen
Lees ook:Mannen zijn ijdeler dan we denken
Lees ook:Dr Murad’s advies bij cellulite
Lees ook:Nivea Goodbye Cellulite: bobbelvrije billen bezongen als zegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>