Binnenkort met thermage ook cellulite verwijdering

Thermage is in Nederland een weinig uitgevoerde methode om met behulp van radiofrequente straling zoveel warmte in de huid te genereren dat het erdoor krimpt; het wordt dus ook voor huidverslapping en als alternatief voor een kleine lift gebruikt, bijvoorbeeld van de kaaklijn en de oogleden. Wie het vak echt goed beheerst zal het zeker goed doen, helaas voor deze vaklui overheersen de negatieve berichten wel. Als het namelijk fout gaat zijn de gevolgen navenant, zoals verbranding van de huid of het volledig wegsmelten van gezichtsvet. Maar het Amerikaanse bedrijf gelooft in zichzelf en komt nu ook met een thermagemethode om cellulite te bestrijden.

 

 

Copy and paste van het internationale persbericht:

HAYWARD, Calif., Feb. 1 /PRNewswire-FirstCall/ — Thermage, Inc.
(Nasdaq: THRM) today announced the introduction of the ThermaTip(TM) CL treatment tip and the Cellulite procedure by Thermage at the American Academy of Dermatology's (AAD) annual meeting in San Antonio, Texas. The Cellulite procedure by Thermage uses the FDA cleared ThermaCool(R) system for the temporary improvement in the appearance of cellulite.

    According to a study published in 2007 by the Millennium Research Group, nearly 90 percent of women experience some degree of cellulite, and demand for non-invasive cellulite treatments in the U.S. is expected to nearly double to over 750,000 procedures per year by 2011.

    The Cellulite procedure by Thermage and the ThermaTip CL treatment tip are the result of 21 months of clinical and technology development. The advanced deep heating ThermaTip CL rebuilds collagen connective tissues and improves blood flow to the tissue helping to improve the smooth appearance of the skin's surface.

    "Clinical evaluations have demonstrated that Thermage(R) technology noticeably reduces the appearance of cellulite after just a single treatment," said Stephen J. Fanning, Chairman of the Board, President and Chief Executive Officer at Thermage. "We have conducted vigorous research since the spring of 2006 to develop a treatment tip that offers optimal results for our customers and their patients. The ThermaTip CL provides a unique option to physicians for the many patients who want to treat cellulite, but have yet to find something that produces significant results in a single treatment."

    "Many of my patients have cellulite, and despite rigorous exercise and diet efforts, there is not much that they can do to minimize the appearance of cellulite," said Dr. Karyn Grossman, a cosmetic dermatologist with offices in Manhattan, NY and Santa Monica, CA. "I am thrilled to be able to offer patients an option for this condition that produces results in one treatment session without surgery, injections or downtime."

    All Thermage procedures use a unique, patented monopolar capacitive radiofrequency technology for controlled heating of tissue that is backed by years of clinical research. The technology has been written about in over 45 peer-reviewed articles and safely used on over 450,000 patients worldwide to stimulate existing collagen and promote new collagen growth.
Patients benefit from a single treatment and results can be subtle to
dramatic depending on the individual patient.

    In 2007 Thermage introduced the new ThermaCool(R) NXT(TM) system, which shortens procedure times and is more comfortable and flexible for practitioners to use than its predecessor system. The ThermaTip CL treatment tip is compatible with all existing ThermaCool systems.

———————————————

Thermage behandelingen worden in Nederland ondermeer uitgevoerd door de artsen Kazem en Loek Habbema.

Lees ook:Werking Injection Lipolyse onder druk
Lees ook:Botox niet onveilig, beweert Amerikaanse arts
Lees ook:Update behandelingen acne en rosacea
Lees ook:Geen Cola, maar Collagen, want hiermee drink je je cellulitis weg
Lees ook:Hoe veilig is Thermage?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>