Krijg ook strakke supergladde blote benen

Nog even en het is lente en voor je het weet gaan de benen weer bloot. Hoogste tijd om nu alvast voorbereidingen te treffen voor ‘killer legs’, dito billen en een gestroomlijnd silhouet. Oriflame introduceert binnen de Bioclinic-lijn met de Cellulite Reductor het allernieuwste, gepatenteerde product in de strijd tegen een ontsierende sinaasappelhuid. Hiermee pak je niet alleen cellulite genadeloos aan, maar onthul je tevens een slanker en steviger lichaam!

Een genadeloze, gepatenteerde aanpak van cellulite

De nieuwe Cellulite Reductor van Oriflame Bioclinic is ontwikkeld op basis van het Cellu-Light™ Complex. Deze technologie is na 6 jaar onderzoek door de wetenschappers van Oriflame gecreëerd en bevat een gepatenteerde combinatie van o.a. cafeïne, Baltische algen, glaucine, linolzuur en retinol. Dit klinisch bewezen complex helpt de microcirculatie te verbeteren en vetcellen af te breken. Cellulite wordt hierdoor op een genadeloze wijze tot diep in de huid aangepakt.

Met handige massagekop voor een opvallend strakker en steviger silhouet

Oriflame Bioclinic Cellulite Reductor heeft een dubbele werking. Naast de diepe aanpak van cellulite zorgt de formule tevens voor een plaatselijk afslankend effect. Het maakt de huid zichtbaar en voelbaar steviger. De tube van deze dagelijks te gebruiken anticelluliteformule is voorzien van een handige massagekop die drie 360° rollende stalen balletjes bevat. Hiermee kunnen probleemzones zoals billen en bovenbenen eenvoudig en doelgericht worden aangepakt. Het resultaat? Dag na dag een meer gestroomlijnde, gladde én stevige lichaamshuid!

Distributie, verkoopprijs & meer informatie:

 

De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ‘s-Hertogenbosch.

Verkoopprijs:

  • Oriflame Bioclinic Cellulite Reductor  € 52,00/100 ml.

Verkrijgbaar via: www.oriflame.nl

Lees ook:Get that ‘killer body’
Lees ook:Afslanken zonder al teveel moeite
Lees ook:Handige hulp
Lees ook:Eye Cream maakt beloften waar
Lees ook:Geen Cola, maar Collagen, want hiermee drink je je cellulitis weg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>