Toe aan een haar-rehab?

Hoe ondernemend ben jij? Als je je herkent in het volgende dan ben je een echte Aussie girl:  je rent onvermoeibaar van werk naar eetdate en van shopsessie naar de gym.Helaas heeft deze do-it-all instelling niet altijd het beste effect op je haar. Met de nieuwe Repair Miracle Shampoo en Conditioner brengt Aussie jouw vermoeide lokken weer tot leven. Dus kom maar op en do your worstAussie got you covered!

Aussie heeft de Repair Miracle Collectie speciaal ontwikkeld met oog voor jouw drukke schema en geïnspireerd op de razendpopulaire 3 Minute Miracle Reconstructer. Met deze supersnelle haar-rehab kun jij doorgaan met wat je het liefst doet. De nieuwe collectie bestaat uit de Aussie Repair Miracle Shampoo en de Aussie Repair Miracle Conditioner. Dit dynamische duo zorgt voor directe damage control: het repareert, versoepelt voedt, versterkt…do we need to go on?

Voor de Repair Miracle Collectie dook Aussie diep in de Australische outback en ontdekte hier botanische wonder-ingrediënten die zelfs de meest ultieme uitgeputte lokken weer zijdezacht maken. Gemixt met exotische ingrediënten zoals Australische macadamia-, jojoba- en avocado-olie kan de Repair Miracle-formule elke haar-uitdaging aan: Aussie to the rescue!

Met Aussie’s Repair Miracle Collectie houdt niets je meer tegen. Party all night long, spring uit een vliegtuig en leef je uit: over jouw haar hoef jij je geen zorgen te maken. Live like there’s no tomorrow, and tomorrow we’ll help you recover!

Aussie daagt je uit: Do your worst en deel het via #AussieHair en #DoYourWorst

There’s more to life than hair, but it’s a good place to start – Aussie filosofie

Aussie Repair Miracle collectie:

Repair Miracle Shampoo              €     7,11*

Repair Miracle Conditioner          €     7,11*

3 Minute Miracle Reconstructer  €     9,14*

Lees ook:Aussie will be your new best mate.
Lees ook:Bye ongezond woestijnhaar, hello healthy glanzende lokken!
Lees ook:Shinen op het strand
Lees ook:By far the best hair-musthave! Aussie’s nieuwe Miracle Dry Shampoos
Lees ook:Toedeloe statisch haar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>