Shampoo met meteorietstof uit de ruimte belooft je gouden lokken………

2010 belooft een jaar vol beautyverrassingen te worden volgens www.cosmopinie.nl Volgens hen brengt Haarverzorgingsmerk Fuente in januari 2010 de eerste ‘zelfdenkende’ shampoo ter wereld op de markt: Truffle by Fuente. De shampoo is opgebouwd uit organische ingrediënten zoals mineralen uit de schil van de witte truffel, pure diamantstof en meteorietstof uit de ruimte. Deze combinatie reageert individueel op iedere haarsoort. De shampoo belooft ieder haartype weer in ultieme conditie te brengen. De ’premium shampoo’ dient in 2 fasen gebruikt te worden, het bestaat dan ook uit 2 stappen. Dit zijn geen shampoo en conditioner maar vormen samen gebruikt één product.Ingrediënten als truffel, diamant- en meteorietstof in combinatie met een speciale productietechniek: de shampoo is geproduceerd met magnetische velden in plaats van gewoon ‘roeren’ maken dit product tot een zeer kostbaar iets. Met al die actieve stoffen in de nieuwe shampoo van Fuente, zou het haar met een normale techniek snel zwaar gaan aanvoelen, zo zegt Fuente. Het productieproces met magnetische velden zou de actieve bestanddelen in de shampoo kan opbreken in duizenden kleine deeltjes die beter aan het haar hechten en op meer punten contact maken met de hoofdhuid en de haarschacht. 

Adviesprijs :  €275…

Lees ook:Goddelijke shampoo blijkt bijna 100% natuurlijk
Lees ook:Shampoo tegen Acné
Lees ook:Hoe krijgt je haar meer glans?
Lees ook:Musthaven: White Truffle Foundation
Lees ook:(W)ondergoed!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>