Hoe krijgt je haar meer glans?

Molton Brown lanceert een compleet nieuwe collectie haircare, gebaseerd op de meest actuele botanische inzichten en innovaties. De lijn bestaat uit 11 producten, gericht op de verschillende haartypen en veel voorkomende haarproblemen. Zoals dof en futloos haar of beschadigd haar… Bad hair days zijn verleden tijd met deze Haircare Collection van de bad, body en geur experts uit Londen. Met deze lijn keert Molton Brown terug naar zijn roots. Het Londense merk startte in 1973 als een grensverleggende haarsalon in South Molton Street in de wijk Mayfair en is sindsdien toonaangevend door z’n innovatieve aanpak en gebruik van bijzondere plantaardige ingrediënten.

De experts van Molton Brown zijn over de hele wereld op zoek gegaan naar nieuwe technologische en actieve plantaardige ingrediënten voor betere UV-bescherming, meer volume, glans, versteviging en gezondheid om zo de ultieme collectie te creëren. In de lijn worden de hoogwerkzame en heerlijk geurende bestanddelen gebruikt van exotische planten als papyrusriet uit Egypte, zeewier uit de Atlantische Oceaan, moerbei uit Tonga, kers uit Bolivia, bergframboos uit Finland en fruit uit het regenwoud.

Molton Brown’s vijf nieuwe, doelgerichte combinaties van shampoo en conditioner en een deep conditioning haarmasker:

Indian Cress Purifying Shampoo & Conditioner voor alle haartypen à 22

Indian Mulberry Volumising Shampoo & Conditioner voor dun en fijn haar à € 22

Plum-kadu Glossing Shampoo & Conditioner voor dof en futloos haar à € 22

Cloudberry Nurturing Shampoo & Conditioner voor kleur behandeld haar à €  22

Papyrus Reed Repairing Shampoo & Conditioner droog en beschadigd haar à 22

Mer-rouge Deep Conditioning Mask voor alle haartypen à 30

Exotische ingrediënten

Samengesteld met kostbare en zeldzame ingrediënten van over de hele wereld.

Samengesteld door experts

De ‘London Connoisseurs’ mixen de ingrediënten met kennis, jarenlange ervaring én een vleugje Britse humor.

Voor consumenteninformatie:

www.babassu.nl

www.moltonbrown.com

Lees ook:Limited edition van Molton Brown
Lees ook:Omdat je van ‘haar’ houdt
Lees ook:Carmen denkt met je haren mee
Lees ook:Shampoo tegen Acné
Lees ook:Verslavend lekkere spray voor kroezend haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>