Onthaasten in Duitsland

Een van de mooiste plekken voor een wellness weekend is Hyatt Regency Mainz. Dit vijfsterren designhotel ligt aan de Rijnpromenade van de Duitse wijnhoofdstad Mainz. Deze stad is vooral bekend vanwege de Keizer-Dom, Gutenberg, de glasvensters van Chagall en natuurlijk de wijn. Mainz ligt op circa drie uur autorijden van Nederland.

Het luxe hotel is gebouwd rond het historische fort Malakoff en staat onder leiding van de Nederlander Otto J. Steenbeek. De sfeervolle Club Olympus Spa van het onlangs gerestylede hotel is een echte aanrader (www.mainz.regency.hyatt.com).

Spa met June Jacobs In de vernieuwde Spa van Hyatt Regency Mainz wordt gewerkt met de exclusieve producten van June Jacobs. Laat je eens verwennen door dit mooie, Amerikaanse beautymerk dat door Hyatt is geïntroduceerd in Europa. Je kunt kiezen uit tal van heerlijke massages en spa-behandelingen: Swedish massage, Ayurveda, Thai, Shiatsu en Lomi Lomi. Club Olympus Spa beschikt over een binnenbad, sauna, stoombad, jacuzzi, solarium en fitnessruimte.

Nieuwsgierig, check hun site!

Informatie Voor reserveringen Hyatt Regency Mainz Malakoff-Terrasse 1 Mainz, Duitsland Tel: +49 6131 73 1234 Email: [email protected] www.mainz.regency.hyatt.com

Lees ook:Marc Jacobs in zee met Adriana Lima
Lees ook:Are u summerproof?
Lees ook:Avatar heeft de beauty industrie geïnspireerd
Lees ook:Kom een sorbetijsje eten. Marc Jacobs trakteert!
Lees ook:Exotisch beautygeheim

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>