Genieten begint bij SpaPuur

Op 1 november draagt het Tilburgse SpaPuur 1 jaar haar nieuwe naam. Het voorheen genoemde Thermen Tilburg werd hiermee na een totale vernieuwing heropend en viert daarom nu haar eerste verjaardag. Op 1 en 2 november verspreidt SpaPuur ballonnen door Tilburg waarmee inwoners SpaPuur mogen komen versieren. Elke versierder die een ballon heeft met officieel verjaardagskaartje wordt getrakteerd op een gratis entree voor november. Kijk hier voor een virtuele tour

“Onze heropening heeft ervoor gezorgd dat we het afgelopen jaar veel nieuwe gasten hebben mogen verwelkomen. We merken bijvoorbeeld dat onze moderne uitstraling ook de twintigers en dertigers enorm aanspreekt. Het is fantastisch als je de positieve reacties hoort. Gasten die voorheen Thermen Tilburg bezochten en verrast zijn door de mooie nieuwe faciliteiten van SpaPuur. En natuurlijk gasten die weer terugkomen, omdat ze eerder een fantastische dag bij ons hebben beleefd”, aldus Corné van der Kant – vestigingsmanager SpaPuur.

Ook vaste gasten worden getrakteerd

Naast de ballonnen actie, worden ook de vaste gasten van SpaPuur getrakteerd. Corné vertelt: “Alle abonnees van de nieuwsbrief mogen t/m 14 december 2014 komen genieten van een dagje wellness bij SpaPuur voor een gereduceerd tarief. Ook staat er natuurlijk een heerlijk taartje voor deze gasten klaar!”

Meer dan sauna alleen

SpaPuur heeft 11 verschillende sauna’s en de grootste Kelo opgietsauna van Brabant. Er worden dagelijks diverse opgietingen verzorgd en klankschalensessies. Hiernaast is er een ruime tuin waar gasten in de zomer heerlijk kunnen relaxen en in de winter lekker af kunnen koelen. De ruime serre en het restaurant zijn tijdens de koude dagen de perfecte plek voor ontspanning. Ook kan hier genoten worden van versbereide kwaliteitsgerechten (à la carte of buffet). Om het dagje uit compleet te maken kunnen gasten genieten van vele massage’s en beautybehandelingen. Kortom, SpaPuur biedt meer dan sauna alleen. Het is een wellnessresort met alle faciliteiten van dien waar Brabantse gastvrijheid en persoonlijke aandacht voorop staan!

Lees ook:We ‘wellnessen’ het liefst bij de Veluwse Bron
Lees ook:Thermen Holiday viert feest
Lees ook:Lekker opwarmen & ontspannen in de Iki-Sauna !
Lees ook:Getest: het vernieuwde wellnessresort de Zwaluwhoeve
Lees ook:Een bibliotheek in een sauna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>