Ultieme me-time in een jacuzzi on the road

Je koter een jacuzzi laten beschilderen samen met kunstenaar Boxie van Boxtel, terwijl je zelf een gratis workshop wellness volgt. Dat kan! Van maandag 8 t/m zondag 14 september is het wellnessweek bij Sauna & Stoom in Heerhugowaard. Dé wellness specialist van Noord-Holland. Tijdens deze wellnessweek zijn er speciale aanbiedingen in de webshop, kun je van maandag t/m zaterdag meedoen met een gratis workshop en hebben we op werkdagen ‘jacuzzi on the road’ voor drukke zakenmensen. Even bijkomen na een lange dag doen we deze week helemaal anders.  Alle info op website saunaenstoom.nl

Kunstenaar Boxie van Boxtel beschildert op zaterdag 13 en zondag 14 september een HotSpring Spa en daar mogen uw kinderen aan meewerken. Echt? Ja echt! Geef ze een stift in handen en ze zijn de hele middag zoet. U kunt uw kind aanmelden via de website van Sauna & Stoom. Deze bijzondere artistieke jacuzzi wordt op 14 september, tijdens de grande finale, overhandigd aan een goed doel. Welke? Dat bepalen we samen met u!

Bent je druk, maar wel geïnteresseerd in jacuzzi’s en wellness? Met Jacuzzi On The Road zorgen wij ervoor dat je op een snelle en leuke manier kennis kunt maken met de nieuwste Hotspring Spa inclusief een snelle snack en een drankje. Van maandag 8 t/m vrijdag 12 september bent je om 17.00 en om 18.30 van harte welkom in onze showroom en in onze prachtige tuin van Tuin & Stoom.

Tijdens de grote finale op zondag 14 september maken we bekend wie de winnaar is van de Facebookactie en weten we wie er gaan genieten van het compleet verzorgde wellnessweekend. Daarna gaan we gewoon door, want bij elke 1000 likes geven we een wellnessweekend weg. Bij 5000 likes maakt u zelfs kans op een vakantieweek in Spanje!

Rock- en soulband The Tibbs verzorgt tijdens deze finale een waanzinnig optreden. Zo’n band die garant staat voor een feestje waar u nog jaren over napraat. Frontvrouw Elsa Bekman wordt nu al de ideale samensmelting van Dusty Springfield en Janis Joplin genoemd.

Sauna & Stoom zich is een van de betere wellnessspecialisten in Noord-Holland.

Aanmelden kinderen, goed doel en de gratis workshops vindt u op http://www.saunaenstoom.nl.

Sauna & Stoom, J.J.P. Oudweg 1, 1703 DE Heerhugowaard, T +31 (0)72 571 1904

www.saunaenstoom.nl, [email protected]

 

Lees ook:Zet in je agenda! Beauty Salon dimensions
Lees ook:Een dagje ´beauty´ shoppen
Lees ook:Waanzinnige beautydeals bij Groupon
Lees ook:Gratis: een Rihanna NIVEA mini blikje
Lees ook:Agendatip: 12 oktober beautyavond bij Etos, be there!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>