Krijg ‘t tweede sauna entreekaartje gratis

Supergoed nieuws voor saunaliefhebbers, want sinds kort zijn Palmolive en Jumbo, in samenwerking met SpaOnline.com, de grootste nationale sauna-actie van dit jaar gestart. Hoe chill is dat?
Palmolive is al jaren één van de grote favorieten op het gebied van persoonlijke huidverzorgingsproducten. Samen met Jumbo, één van de grootste supermarktketens in Nederland, zijn zij een nationale sauna actie gestart: Het tweede sauna entreekaartje gratis bij een sauna naar keuze.

SpaOnline.com, Nederlands grootste boekingssite voor sauna’s en spa’s verzorgt de aanbiedingen en de verwerking van de boekingen. Op de speciaal opgezette actiewebsite www.spaonline.com/palmolive kunnen klanten terecht voor deze unieke actie bij meer dan 30 sauna’s in Nederland.

Hoe werkt de Jumbo-Palmolive actie?
In slechts een paar simpele stappen kan er gebruik gemaakt worden van de 2 voor de prijs van 1-actie. De klant dient hiervoor twee Palmolive-producten te kopen bij één van de 351 Jumbo-supermarkten. Na aankoop van deze producten kan de klant via de website www.spaonline.com/palmolive een reservering plaatsen bij een deelnemende sauna, zoals: Spa Zuiver, Thermae 2000, Wellnessboot, Thermen Nijmegen, Thermen Bussloo en nog vele andere prachtige sauna’s in Nederland.

Bij het afrekenen kiest de klant een bezoekdatum en voert de twee barcodes van de aangeschafte producten in als kortingscode. Bij een succesvolle reservering ontvangt de klant direct de toegangsvouchers, die hij/zij mee kan nemen naar de desbetreffende spa.

Over SpaOnline.com
SpaOnline.com is Nederlands grootste spa- en sauna boekingswebsite. De bezoeker kan 80+ spa’s vergelijken, reviews lezen/schrijven en online de gewenste sauna boeken tegen de beste prijs. De voucher van het spa-arrangement en/of entreebewijs ontvangt de consument direct per e-mail, en nu ook direct in de iPhone-app. SpaOnline.com verwerkt meer dan 1.000 vouchers per dag en is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg.

Lees ook:Zoe je favoriete Saune met de SpaOnline iPhone-app
Lees ook:Saunanieuws: er is nu ook ‘n ‘Palmolive Ayurituel Sauna’
Lees ook:Lekker opwarmen & ontspannen in de Iki-Sauna !
Lees ook:Naar de sauna voor nog geen tientje!
Lees ook:Handdoekje leggen….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>