Zoe je favoriete Saune met de SpaOnline iPhone-app

De SpaOnline iPhone-app is gratis te downloaden via de App Store. Deze gloednieuwe applicatie is de eerste sauna boekings-app in Europa. Zoals de geweldige website Booking.com, komt ook dit van Nederlandse bodem. De iPhone-app maakt het voor iedereen een fluitje van een cent om direct een dagentree of een spa-arrangement te boeken. Deze kunnen oplopen tot soms wel meer dan 50% korting. De gebruiker ontvangt deze vouchers vervolgens direct in de app én per e-mail.

Snel en overzichtelijk

Meer dan 80 sauna’s uit het hele land zijn bij SpaOnline.com aangesloten. Of je nu op zoek bent naar een spa in de Randstad of in het zuiden van Limburg, je reistijd hoeft nooit langer dan een uur te bedragen. Via de landkaart, die gebruik maakt van Apple Maps, zie je direct wat er bij jou in de buurt is. Door van het filter gebruik te maken, zie je ook in één oogopslag welke spa’s precies bieden, waar jij naar op zoek bent. Een geschikte spa vinden is nog nooit zó eenvoudig geweest!

Over SpaOnline.com

SpaOnline.com is Nederlands grootste spa-en sauna-boekingswebsite. De bezoeker kan 80+ spa’s vergelijken, reviews lezen/schrijven en online de gewenste sauna boeken tegen de beste prijs. De voucher van het spa-arrangement en/of entreebewijs ontvangt de consument direct per e-mail, en nu ook direct in de iPhone-app. SpaOnline.com verwerkt meer dan 1.000 vouchers per dag en is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg.

Lees ook:Krijg ‘t tweede sauna entreekaartje gratis
Lees ook:Waanzinnige beautydeals bij Groupon
Lees ook:SpaSense maakt saunabezoek toegangelijker
Lees ook:Boekingssite voor juiste kapper, beautysalon en spa
Lees ook:Een bibliotheek in een sauna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>