Föhn droomvolume in je haren dankzij Blauwe Lotus

Guhl introduceert de lijn Langdurig Volume in een complete relaunch! De bekende lijn met blauwe lotus is aangevuld met een nieuw product. En de verbeterde formule, met de toevoeging van een rijstproteïne complex, geeft meer body & grip: voor optimaal volume met een natuurlijke look & feel. Guhl Langdurig Volume bestaat uit een heerlijke shampoo, volume care spray en de nieuwe föhn active styling spray.

De Volumetrend

Volume is en blijft de grote beautywens. De nieuwe formule van Guhl Langdurig Volume brengt deze specifieke verzorging en styling nu naar een hoger niveau. Het opbouwen van volume start al onder de douche – je haar wordt meteen voelbaar dikker en krachtiger – en de twee speciale sprays complementeren het langdurige volume van Guhl.

Voortaan verrijkt met rijst

Het compleet nieuwe, gepatenteerde rijstproteïne complex is specifiek door Guhl ontwikkeld voor fijn of futloos haar. Rijstproteïnen geven meer substantie aan fijn en futloos haar en verbeteren de haarstructuur door de poreuze delen op te vullen. Blauwe Lotus is in China het symbool voor schoonheid en vitaliteit. Het extract van de exotische blauwe lotus is rijk aan vitamine P dat het haar beschermt en versterkt. Samen zorgen deze specifieke ingrediënten voor een betere textuur en direct dikker haar met voelbaar meer grip.

Föhn active creëert dé volume looks

De totaal nieuwe föhn active styling spray heeft een zichtbaar liftende werking en geeft tot 24 uur volume. Bij het föhnen ondersteunt en versterkt je spray je haar onmiddellijk voor een gerichte styling van zelfs het meest fyne haar. De spray is ultralicht, anti-statisch, plakt niet en heeft een ultiem uithoudingsvermogen.

De spray biedt bescherming en verbindt de haren met styling polomeren waardoor er een flexibele hold ontstaat. De spray werkt in combinatie met de warmte van de föhn en houdt het haar licht en luchtig. Het haar krijgt meer body, voelt dikker aan en er ontstaat zichtbaar meer volume dat tot 24 uur aanhoudt.

GUHL Langdurig Volume bestaat uit een heerlijke shampoo (euro 5,69), volume care spray (euro 5,69) en de nieuwe föhn active styling spray (euro 5,99). Genoemde prijzen zijn consumentenadviesprijzen.

Lees ook:Geef je lokken body
Lees ook:Anti-aging ook voor het haar!
Lees ook:Shampoo voor ouder wordend haar
Lees ook:Keune heeft nu ook een droogshampoo
Lees ook:Ook nu in de kou 84% minder haarbreuk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>