Intensieve hydratie voor je haren

Er worden een hoop nieuwe haarverzorgingsproducten gelanceerd. Nivea komt ook weer met iets nieuws.

Nivea Hair Care lanceert dit najaar haar eerste moisturizing shampoo en conditioner onder de naam Hydro Care. Deze productlijn zorgt voor een intensieve hydratatie zonder het haar te verzwaren. Het resultaat is mooi verzorgd en levendig haar. Een andere nieuwkomer is de NIVEA Volume Sensation Conditioner. Deze conditioner is een uitbreiding op de reeds bestaande Volume Sensation lijn. De nieuwe conditioner geeft het haar volume vanaf de wortel en is bedoeld om fijn en futloos haar een extra boost te geven. De uitbreiding van het assortiment is niet het enige nieuws op het gebied van NIVEA Hair Care. De complete productlijn is namelijk in een nieuw jasje gestoken. De formules van de afzonderlijke producten zijn verrijkt met vloeibare Keratine, een ingrediënt die het haar optimaal verzorgt. Ook siert het herkenbare nieuwe ronde NIVEA logo vanaf dit najaar de flacons. De nieuwe producten zijn vanaf half augustus verkrijgbaar bij de bekende NIVEA verkooppunten.

Transformatie NIVEA Hair Care

NIVEA Hair Care heeft vanaf dit najaar een compleet nieuwe look & feel. Het herkenbare ronde NIVEA logo siert de voltallige productlijn en ook de formules van de afzonderlijke producten zijn onder de loep genomen. De formules bevatten vanaf heden het haar-eigen element ‘ vloeibare Keratine’. Keratine is een natuurlijk eiwit, waarvan de moleculen de belangrijkste bouwstenen zijn voor de opbouw van het haar. Op den duur raakt de natuurlijke Keratinestructuur van het haar beschadigd. Dit komt veelal door externe factoren. De vloeibare Keratine vult daar waar het haar beschadigd is de ruimten in de keratinestructuur op, waardoor het haar weer zacht en soepel aanvoelt. Daarnaast beschermen de vernieuwde NIVEA Hair Care producten het haar tegen invloeden van buitenaf middels vitamines en UV filters. De producten zorgen daardoor zowel voor een langdurige fixatie, als een optimale bescherming.

New! NIVEA Hydro Care

NIVEA lanceert haar eerste moisturizing haarverzorging genaamd NIVEA Hydro Care. De productlijn bestaat uit een shampoo en een conditioner die erop gericht zijn de vochtbalans in het haar op peil te houden. Deze vochtbalans vormt de basis voor zacht en soepel haar. De NIVEA Hydro Care producten combineren de werkstoffen Aloë Vera en Waterlelie-extract met vloeibare Keratine. Aloë Vera staat bekend om haar hydraterende eigenschappen. Het geeft het haar een intensieve vocht boost zonder het te verzwaren. ‘Aloë Vera is rijk aan natuurlijke vochtdepots, welke een grote hoeveelheid water kunnen vasthouden en dit kunnen overdragen op het haar’, aldus Dr. Sven Fey, hoofd productontwikkeling Hair Care bij Beiersdorf. De vloeibare Keratine zorgt voor extra verzorging, waardoor het haar glad en soepel aanvoelt. De lichte, transparante formule van NIVEA Hydro Care Shampoo reinigt het haar zachtjes en geeft het haar daarnaast een intensieve vocht boost. De NIVEA Hydro Care Conditioner herstelt de conditie en zachtheid van het haar zonder het te verzwaren. Het maakt het haar gemakkelijk te ontwarren en kammen na het wassen. De conditioner maakt het haar tevens zijdezacht. De NIVEA Hydro Care producten zijn zeer mild en zacht waardoor ze geschikt zijn voor het hele gezin. De NIVEA Hydro Care producten zijn vanaf half augustus 2012 verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten voor een consumentenadviesprijs van € 3,39.

New! Volume Sensation Conditioner

Een andere nieuwkomer binnen het NIVEA Hair Care segment is de Volume Sensation Conditioner. Dit product is een aanvulling op de reeds bestaande NIVEA Volume Sensation lijn. Meer volume in het haar is een wens van veel vrouwen. ‘Vol haar dat beweegt terwijl je loopt is erg sexy’, aldus Sally Brooks, Creative Director NIVEA Hair Care. Helaas is de combinatie van een volume boost en een goede verzorging niet gemakkelijk. Teveel conditioner kan het haar zwaar maken waardoor het gaat hangen. De onderzoekers van Beiersdorf hebben gezocht naar een combinatie van ingrediënten die het haar zowel volume geven als verzorgen zonder het haar te verzwaren. De nieuwe NIVEA Volume Sensation Conditioner combineert vloeibare Keratine met Bamboe-extract. Het Bamboe-extract versterkt het haar bij de wortel en geeft het haar twee keer zoveel volume. Het haar voelt weer zijdezacht aan zonder dat het gaat hangen. Vanaf half augustus 2012 verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten voor de consumentenadviesprijs van € 3,39.

 

Lees ook:Méér volume is dé trend!
Lees ook:Boost je haren met kokos
Lees ook:Serum met keratine en arganolie
Lees ook:Creëer dubbel volume in je haren
Lees ook:Creëer catwalk looks in je badkamer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>