Happy Lippen!

Je lippen dienen zacht en zoenbaar te zijn, always. Tegenwoordig zijn er tal van lippenbalsems op de markt, maar de zoektocht naar degene die het beste bij je past is nooit af, want de balsems blijven zich vernieuwe én verbeteren. Beauty.blog.nl is met name gecharmeerd van DR Balm van Miss Sporty. Hieronder lees je wat deze balsem zoal voor je lippen kan betekenen.

Voor jouw dierbare lippen is toch alleen het beste goed genoeg? Wil je een kleurtje, verzorging én een lekker geurtje op je lippen? Maak dan kennis met de DR Balm van Miss Sporty. Deze lippenbalsem herstelt en hydrateert onder andere…. De ideale must have voor elk seizoen. Dr Balm maakt jouw lippen alleen maar beter!

HAPPY HAPPY HAPPY LIPPEN!

Deze lippendokter weet PRECIES wat hij moet voorschrijven voor de allermooiste lippen. De perfect samengestelde balsem smelt op je lippen en Dr Balm…

… hydrateert, voedt.

… beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

… omhult, beschermt en kalmeert voor een hemels effect.

… houdt de natuurlijke vochtbalans op peil.

De Balm is een verwennerij voor je lippen…

LEKKERE LIPBALM

De stick van Dr Balm brengt supermakkelijk aan, hiervoor heb je geen spiegel nodig. Breng wat balsem op je lippen en druk de lippen op elkaar. Het is erg handig, omdat je zelf zo goed kan bepalen hoeveel je op smeert. De balsem is heel comfortabel, net zoals je favoriete jeans of een lekker zittende trui! Het smeren is zo gebeurd en daarna kan de balsem weer, hop, makkelijk in de tas glijden.

NATUURLIJKE GLANS

De finish van deze balsem is eerder subtiel transparant dan hoogglans. Je ziet een ultradun laagje chique glans, dat urenlang blijft zitten. Wees niet bang dat je haar aan je lippen blijft hangen, want de balsem plakt niet. De heerlijke watermeloengeur zorgt bij het aanbrengen voor een frisse energy boost. Dit is het mooiste medicijn voor jouw mond.

JE EIGEN LIPPEN… MAAR DAN BETER

De drie frisse kleuren zijn allemaal gekozen met een reden: jouw eigen lipkleur nog mooier maken! Winkelen, werken, daten… Wat je ook van plan bent vandaag, DR BALM zal erbij zijn!

Sweet Kiss SOS……een vleugje lichtroze.

Glam Kiss SOS……gezellig fuchsiaroze.

Honeymoon SOS…..bessenrood.

Aaaaaah, zo cute. Deze nieuwe lipbalsems van DR Balm zien er stuk voor stuk mooi uit . De kleur van de balm komt overeen met de kleur van de verpakking. ZO eenvoudig, zo stijlvol.

Verkrijgbaar in drie varianten, Consumentenadviesprijs: € 1,99

Lees ook:Yeah! Een nieuwe Dr. Balm
Lees ook:DR Balm van Miss Sporty
Lees ook:Multifunctionele lippenbalsem, dit wil je
Lees ook:Dr.Lipp nipple balm makes your lips kissable
Lees ook:Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Geef me de mooiste huid van het hele land!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>