Dr.Lipp nipple balm makes your lips kissable

Laatst kreeg ik een topspulletje opgestuurd Dr. Lipp nipple balm.

Dr. Lipp nipple balm is een multifunctionele balsem die onder andere geschikt is voor tepels, lippen, droge plekjes op het gezicht en droge ellebogen. Op je lippen geeft hij een glossy shine. Hij blijft goed zitten en wordt bovendien echt door de droogte opgenomen! Dr.Lipp nipple balm is dierproefvrij, zit in een recyclebare verpakking, bevat organische ingrediënten en last but not least: er zittengeen parabenen in. Parabenen zijn conserveermiddelen. Parabenen kunnen in bepaalde gevallen een allergische reactie veroorzaken op de huid of de lippen. Het produkt is hypo-allergeen. De balsem is geurloos en smaakloos, en belooft de ruwheid/droogte van de huid binnen één uur tot 40% reduceren.

Inhoud: 15ml

prijs : € 9,95

Lees ook:Multifunctionele lippenbalsem, dit wil je
Lees ook:Lief potje voor je body…
Lees ook:Yeah! Een nieuwe Dr. Balm
Lees ook:Musthave: All in One Amazing Balm
Lees ook:Happy Lippen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>