Yeah! Een nieuwe Dr. Balm

Na een jaar kun je niet meer zonder.  Alleen het allerbeste is goed genoeg! Weet je over wie ik het heb? Een nieuwe Dr Balm is gearriveerd met nieuwe kus technieken. Ter ere van het één jarig bestaan zijn de kleuren vernieuwd. Deze nieuwe balsem herstelt en hydrateert nog meer met de toevoeging van royal jelly. Ben je klaar voor een verrukkelijke kus met honing!

De perfect samengestelde balsem smelt op je lippen en zorgt voor een gehydrateerd en heerlijk zacht resultaat. Dr Balm…

… hydrateert, voedt.

… beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

… omhult, beschermt en kalmeert.

… houdt de natuurlijke vochtbalans op peil.

MMMMMMMWAH!

Dr Balm laat zich super makkelijk aanbrengen.  De balsem glijdt gemakkelijk op je lippen.  Een spiegel is niet nodig. Gewoon wat balsem aanbrengen en je lippen op elkaar drukken, waar je ook bent. Zo gebeurd. En supercomfortabel, zoals je favoriete jeans of een lekker zittende trui!

NATUURLIJKE GLANS

De finish van deze balsem is eerder subtiel transparant dan hoogglans. Een ultradun laagje chique glans dat urenlang blijft zitten. En wees niet bang dat je haar aan je lippen blijft hangen, want de balsem plakt niet. De heerlijke watermeloengeur zorgt bij het aanbrengen voor een frisse energy boost. Dit kon wel eens verslavend worden!

JE EIGEN LIPPEN… MAAR DAN BETER

Deze nieuwe balsem is niet om op te vallen. De drie frisse kleuren zijn allemaal gekozen met een reden: jouw eigen lipkleur nog mooier maken! Winkelen, werken, daten… Wat je ook van plan bent vandaag, DR BALM zal erbij zijn!

Sweet Kiss SOS……een vleugje lichtroze.

Glam Kiss SOS……gezellig fuchsiapaars.

Honeymoon SOS…..bessenrood.

 Nice verpakking

Aaaaaah, zo cute.  De kleur van de balm komt overeen met de kleur van de verpakking. ZO eenvoudig, zo stijlvol.

Verkrijgbaar bij drogist:                                                                    Vanaf februari 2013

Consumentenadviesprijs                                                                   €2,49

Lees ook:Happy Lippen!
Lees ook:Keep calm… and lip balm!
Lees ook:Multifunctionele lippenbalsem, dit wil je
Lees ook:Dr.Lipp nipple balm makes your lips kissable
Lees ook:Verleidelijke lip look

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>