Musthave: All in One Amazing Balm

Sommige beautyproducten moet je gewoon hebben! Neem de ‘All in One Amazing Balm’  van Douglas Beauty System, dit musthave product verwijdert make-up en voedt, hydradeert, regenereert, repareert en kalmeert de huid. De balsem is geschikt voor elk huidtype, zelfs de meeste gevoelige.

Dit nieuwe product van Douglas Beauty System is multifunctioneel en kan op vier verschillende manier worden gebruikt:

1. Rijke reinigingsbalsem
Elke ochtend en avond de Amazing Balm ter grootte van een munt met droge handen verspreiden over het gezicht. Vervolgens de balm zachtjes inmasseren, zodat de balsem in een olie verandert en de make-up kan losweken en verwijderen. Daarna het gezicht met lauwwarm water afspoelen.

2. Hydraterend masker
Breng  1 à 2 keer per week een goede laag aan op het gezicht en de hals. Laat de Amazing Balm vervolgens 5 tot 10 minuten inwerken en masseer het masker vervolgens met ronddraaiende bewegingen in. Verwijder de balsem vervolgens met een wattenschijfje gedrenkt in lauwwarm water.

3. Regenerend masker
Breng 1 à 2 keer een laagje Amazing Balm aan op een gereinigd gezicht en hals voor het slapen gaan. ‘s Ochtends de restjes van het masker een warm washandje verwijderen.

4. Snel hulpmiddel
Breng een kleine hoeveelheid Amazing Balm aan op droge plekjes en masseer het even in voor directe en langdurige hydratatie van de huid.

Deze nieuwe beauty musthave van Douglas Beauty System is vanaf nu verkrijgbaar op Douglas.nl en in alle Douglas stores.

125 ml / €14,95

Lees ook:Laten we lekker gaan multi-masken!
Lees ook:Multifunctionele lippenbalsem, dit wil je
Lees ook:Dr.Lipp nipple balm makes your lips kissable
Lees ook:Verfris je huid met een Cocos Mint Masker
Lees ook:Ga voor de Kim Kardashian look met Shimme & Shine

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>