Vajacial: een facial voor je vagina

Ben jij al bekend met de Vajacial? Dit is een zogenaamde facial voor de schaamstreek waarbij de huid wordt nagelopen op oneffenheden, wordt schoongemaakt en verzorgd. Met als doel de huid zachter te maken na bijvoorbeeld een Brazilian Wax-behandeling waarbij het haar rondom de schaamstreek wordt verwijderd. De behandeling is sinds 2010 een rage in de Verenigde Staten en wordt vanaf 9 december in Nederland aangeboden bij Delete Professionals in Waxing.

De Vajacial combineert goed met een Brazilian Wax-behandeling maar kan ook als aparte behandeling worden geboekt. Tijdens de Vajacial wordt het gehele gebied nagelopen op oneffenheden (ingegroeide haartjes, mee eters en puistjes), schoongemaakt en verzorgd. De behandeling werkt kalmerend en verfraait de huid van de schaamstreek. Bij de behandeling worden uitsluitend care producten uit eigen lijn gebruikt die speciaal zijn ontwikkeld voor waxbehandelingen.

Patrick Moreu, directeur van Delete Professionals in Waxing, signaleerde de trend in de V.S. en besloot de behandeling aan te bieden in Nederland. Zo stelt hij: “Vrouwen zorgen al eeuwen goed voor de huid van hun gezicht maar ze hebben geen idee hoe het er ‘down there’ bij staat. Sinds de start van Delete in 2010 hebben wij al meer dan 110.00 Brazilian Wax-behandelingen uitgevoerd en hierdoor veel kennis  opgedaan binnen het bedrijf. De Vajacial sluit hier perfect bij aan en is het ideale middel om ingegroeide haren en rode bultjes tegen te gaan die kunnen ontstaan na het waxen. De huid kalmeert en verfraait ervan en de klant ervaart het als welkome aanvulling op de Brazilian Wax-behandeling.” De Vajacial is inhoudelijk uitgedacht door de in-house Wax Trainer Jolijn Knijff en de ruim 100 medewerksters van Delete zijn intensief getraind op het geven van de behandeling.

Praktische informatie  

De kosten van een Vajacial bedragen EUR 29,95 en in combinatie met een Brazilian Wax-behandeling EUR 19,95. De behandeling duurt 20 minuten en is getest op meer dan 50 modellen op de Delete Academy, het in-house trainingsinstituut van Delete. De Vajacial wordt vanaf 9 december 2015 aangeboden in alle salons van Delete Professionals in Waxing in Nederland.

Over Delete Professionals in Waxing

Delete is een keten van waxsalons waar mannen en vrouwen terecht kunnen voor professionele waxbehandelingen: van een Brazilian en het ontharen van benen, oksels, gezicht en rug tot het waxen en stylen van de wenkbrauwen. Delete heeft vestigingen in Amsterdam (3), Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Alle medewerkers, de zogenaamde Wax Angels, worden intensief in-house getraind – zowel vakinhoudelijk als op het gebied van service – bij de Delete Academy. De salons werken uitsluitend met wax en pre- en after care producten uit eigen lijn die speciaal zijn ontwikkeld voor waxbehandelingen. Het bedrijf, dat in 2010 is opgericht, telt honderd medewerkers. Maandelijks worden er zo’n 8.000 waxbehandelingen uitgevoerd. www.delete-waxing.nl

Lees ook:Alles weg of toch een streepje?
Lees ook:Laat je waxen door ‘Angels’
Lees ook:Een Brazilian Wax laat je doen!!
Lees ook:Soul scrub & Angel Lotion
Lees ook:Hoe kaal is jouw kerst?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>