Gun jezelf het beste: The Ritual of Karma

De Summer Limited collectie The Ritual of Karma van Rituals Cosmetics is een aanrader. Hij is er alweer een tijdje, maar hij blijft helaas niet in het Rituals assortiment, want het betreft een limited edition.

Maar heb je hem al geprobeerd? Nee? Wij kunnen je hem echt aanbevelen. Deze lijn is geïnspireerd door het aloude Hindoe-geloof. Doe goed, dan komen goede dingen vanzelf. 

De producten zijn verrijkt met de lichtzoete bloemengeur van witte lotus, gecobineerd met het verfrissende van bergamot. Na gebruik voelt je huid zijdezacht aan. Als fluweel. De doucheschuim is een feestje, evenals de hydraterende doucheolie ook deze ruikt heerlijk en helpt bovendien je bruine teint langer vast te houden. Dat willen we toch allemaal?

Je huid krijgt een mooi glimmertje van de Shimmer Bodycreme en ook deze maakt je velletje supersoft. We love it!

Verder kun je je uitleven met de Suikerscrub (voedt je huid) en de Bed & Body Mist. Deze is ideaal voor je huid, maar ook fijn voor een frisse geur in je bed. Echt zo verfrissend en verslavend tegelijk!

Tot slot is er een geurkaars (gaat heel lang mee) en zijn er heerlijke geurstokjes voor een zinderende geursensatie in huis.

Verkrijgbaar bij alle Rituals winkels en via Rituals.com

Lees ook:Sprankelend en glamoureus haar
Lees ook:Pam, je haar glanst…
Lees ook:Rituals verwent de sterren in Hollywood
Lees ook:Volkskrant maakt van mineraalmakeup indianenverhaal
Lees ook:Space nagels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>